Kategoridiskussion:Commons-kategori på Wikidata er ens med lokalt link

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Flytteforslag[rediger kildetekst]

Flytteforslag: Commons-sporingskategorier

Se evt. på Wikipedia:Flytteforslag

Hej folkens.

Følgende commons-sporingskategorier er fejlstavede:

Bemærk rettelserne forskellig med til forskellig fra og lokal til lokalt.

Hvis flytningen vedtages, er det eneste der kræves for at flytte artiklerne blot at kategoriseringen i skabelonerne {{commonscat}}, {{commonskat}} og {{søsterlinks}} rettes. De to første kan jeg desværre ikke selv klare, da de er låst, så det bliver en administrator nødt til at gøre.

Hvorfor er dette flytteforslag endnu ikke blevet behandlet? Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 25. jun 2015, 16:14 (CEST)

Du har jo lagt op til en diskussion, så det er måske fordi ingen har kommenteret forslaget.
- Sarrus (db) d. 25. jun 2015, 16:44 (CEST)
  •  Flyt - de kan godt blive flyttet for min skyld. Det er mere grammatisk korrekt. --Simeondahl (diskussion) 4. jan 2016, 11:14 (CET)
  •  Flyt - Der er ingen grund til at have grammatiske fejl i kategorinavnene. --SorenRK (diskussion) 25. feb 2016, 15:56 (CET)
Konklusion:
Jeg har fået det udført. --Steen Th (diskussion) 7. maj 2016, 11:14 (CEST)[svar]

Bør omdøbes[rediger kildetekst]

Kategorien bør omdøbes. P.t. hedder den "Commons-kategori på Wikidata er ens med lokalt link". Men på dansk kan man ikke sige "er ens med". Det hedder fx "A er identisk med B", "A har samme navn som B", "A og B er ens" eller noget andet, alt efter hvad det er, man gerne vil udtrykke.

Jeg er så i tvivl om, hvad det egentlig er, man gerne vil udtrykke her, så det er lidt svært for mig at foreslå, hvad kategorien bør hedde. Hvad menes der med "lokalt link"? --Jhertel (diskussion) 13. jan 2018, 14:46 (CET)