Spring til indhold

Kategoridiskussion:Nedlagte bygninger, konstruktioner og anlæg

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Måske skulle man nedlægge denne kategori, da den ikke er konsistent med wikidata. --Ribewiki (diskussion) 20. aug 2014, 13:51 (CEST)

Jeg synes ikke at beslutningen nødvendigvis skal baseres på Wikidata/de andre Wikipediaer, men jeg forstår ikke rigtig kategorien. Hvad er forskellen på "Nedlagte bygninger, konstruktioner og anlæg" og "Tidligere bygninger, konstruktioner og anlæg", og kan de to ikke slås sammen? Mvh. Kartebolle (diskussion) 20. aug 2014, 14:06 (CEST)
Jeg har ikke kigget de to kategorier ordenligt igennem men jeg tror at Tidligere bygninger osv. henviser til bygninger som har eksisteret men som er blevet revet ned / forsvundet mens Nedlagte bygninger osv. henviser til bygninger som stadigvæk findes fysisk men som ikke bliver brugt længere. Mvh. InsaneHacker (diskussion) 20. aug 2014, 14:13 (CEST)
Jeg ser at det er Bruger:Patchfinder, der har oprettet både Kategori:Nedlagte bygninger, konstruktioner og anlæg og Kategori:Tidligere bygninger, konstruktioner og anlæg. Han kan måske komme med lidt opklaring, som også kan danne basis for kategoribeskrivelser? --Palnatoke (diskussion) 20. aug 2014, 14:17 (CEST)
Der var flere beslægtede kategorier, jeg har forsøgt at samle dem under "tidligere", eftersom det er det generelle, der kan siges om dem, "nedlagt" henviser typisk til en menneskelig beslutning der er truffet på et tidspunkt, mens tidligere også omfatter forsvundne og ødelagte, fx ved brand, naturkatastrofer eller manglende benyttelse gennem mange år. Ribewiki eller andre må gerne benytte "Tidligere bygninger, konstruktioner og anlæg" som den generelle og evt. flytte nogle underkategorier der til. Jeg vil ikke protestere, hvis "Kategori:Nedlagte bygninger, konstruktioner og anlæg" og underkategorier nedlægges. --Patchfinder (diskussion) 9. sep 2014, 00:09 (CEST)