Pac-Man World 2

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel bør gennemlæses af en person med fagkendskab for at sikre den faglige korrekthed.
Pac-Man World 2
Del af Pac-Man-serien
Generelle oplysninger
Udvikler Namco
Full Fat
Udgiver Namco
Zoo Digital Publishing
Hip Games
Serie Pac-Man
Distributør DSI Games
Udgivet PlayStation 2
USA 24. februar 2002
Japan 25. juli 2002
Den Europæiske Union 28. februar 2003
GameCube
USA 19. marts 2002
Den Europæiske Union 21. marts 2003
Windows
Japan 25. juli 2002
Den Europæiske Union 21. marts, 2004
USA 25. maj 2004
Xbox
USA 15. oktober 2002
Den Europæiske Union 15. oktober 2002
Game Boy Advance
USA 19. august 2005
Den Europæiske Union 9. oktober 2005
Genre Platform
Spiltype Singleplayer
Multiplayer
Platforme GameCube
PlayStation 2
Xbox
Game Boy Advance
Windows
Aldersgrænse ESRB: E
ELSPA: 3+
PEGI: 3+
OFLCA: G
Eksterne links
PacManWorld2.com (engelsk)

Pac-Man World 2 (パックマンワールド2) er et computerspil der er udviklet og udgivet af Namco til Xbox, GameCube, PlayStation 2, Game Boy Advance og computer, med første udgivelse i 2002. Ligesom det originale Pac-Man World, tager spilleren kontrol over Pac-Man i en 3-D platformspilverden.

Historie[redigér | rediger kildetekst]

Spillet handler om en lille gruppe spøgelser ved navn Inkey, Blinky, Pinky og Clyde. Pinky var blevet forelsket i Pac-Man men efter et møde med hans, nye, hund blev hun forskrækket og løb væk, Inkey og Clyde har bestemt sig for at udforske Pac-Village over det hele, mens Blinky er lidt skræmt af stedet og bliver bange da han ser skyggen af et træ, formet som Pac-Man i hans tidligere skikkelse, en rund Ost. De støder alle fire sammen ved det store træ i midten af byen og diskuterer om de skal noget eller ej.

De beslutter at de vil stjæle De Gyldne Frugter fra træet, Pinky junglerer med tre af frugterne mens Inkey Blinky og Clyde spiller Smørklat med Inkey i midten. Men så sker det, en ring af lys former sig over træet og forsvinder i nattehimlen, Pinky vender sig om og i det samme hun ser træet ryste taber hun De Tre Gyldne Frugter hun henter Clyde men han vil ikke høre på hende, han spiller jo Smørklat. Pinky tager Clyde og tvinger ham til at se på træet, han bliver lamslået, og det samme gør Blinky og Inkey. Så skete det, en stor person med en stav kommer ud fra træets rødder, han hedder Spooky og han fortæller dem at han var fanget i et fængsel og han blev befriet da de tog De Gyldne Frugter fra træet, og han får vendt dem til onde.

Det er nu op til Pac-Man at standse Spooky med alt denne vejledning han får fra Professor Pac, om at han skal samle Pac-Dots, Power-Pellets, Tokens, Almindelige Frugter og vigtigst af alt besejre alle de lilla-, blå-, røde-, orange-, grønne- og Dr. Stranges-spøgelser, Dr. Stranges-spøgelserne er dem med hornene, og også lige alle skelletter, edderkopper osv. men frem for alt besejre Blinky, Inky, Pinky, Clyde og Spooky.

Når man besejre Spooky kommer der en film om at han bliver suget tilbage i træet og fortæller hvor meget han foragter og hader Pac-Man, efter det bliver det dag og alle byens borgere inklusive Borgmester Pac kommer ud for at lykønske Pac-Man, så ser man spøgelserne der er rasende over tabet på Spooky og vil befri ham igen, og så løber hans hund ind og spiser sin mad så spøgelserne bliver blå og han kan æde dem, der hører man Blinky sige: Let's get out of here!, og bagefter ser man hunden komme til Pac-Man med et stykke spøgelse og en blå næse.


computerspilSpire
Denne computerspilsrelaterede artikel er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.