Theresa Knorr

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

Theresa Knorr, (Theresa Jimmie Francine Cross) (født 12. marts 1946) i Sacramento, Californien, USA, er en dømt morder, der er kendt for at have mishandlet og myrdet to af sine børn og brugt sine andre børn til at skjule forbrydelserne.

Tidligere liv[redigér | redigér wikikode]

Hendes mor var Swannie Gay Cross, og hendes far hed Jim Cross. Hun blev født i Sacramento, Californien. Hun var den yngste i familien og var meget hengiven over for sin mor. Da hendes mor døde i 1961, fik Theresa en depression. I en alder af 16, giftede hun sig med Clifford Clyde Sanders, de fik en søn sammen, ved navnet Howard Clyde Sanders i 1964, deres ægteskab endte med, at hun skød og dræbte ham sommeren 1964, mens de boede i Galt, Californien. Hun blev anklaget, men blev fundet ikke skyldig i forbrydelsen. Hun var gravid og fødte sit andet barn, en datter ved navn Sheila Gay Sanders i 1965.

Ingen af Knorr børn blev skånet for hende fysisk, verbal og psykisk misbrug. Men Knorr havde et særligt had til hendes døtre Suesan og Sheila, drevet af jalousi, fordi at pigerne voksede op og blomstrer til unge kvinder, mens hun stod over for udsigten til at blive gammel og miste sit udseende, ifølge et interview med hendes overlevende datter, Terry, i en episode af A & E 'Cold Case Files (med titlen "Mor er Rules"). I årevis mishandlede Knorr og tortureret hendes børn på forskellige måder, herunder at brænde dem med cigaretter og slå dem. Knorr fokuserede hendes vrede primært på hendes døtre og trænede sine sønner til at slå, discipliner, og kontrollere deres søstre.

Suesan død[redigér | redigér wikikode]

Under en ophedet diskussion i 1983, greb Knorr en 22-kaliber pistol og skød Suesan i brystet. Kuglen blev satte sig ryggen, men Knorr nægtede at søge lægehjælp og efterlod Suesan for at dø i familiens badekar. Suesan overlevede, så Knorr lænket hende til en sæbeskål og begyndte at pleje hende tilbage til sundhed. Suesan kom sig til sidst fra hendes sår uden professionel behandling.[1] I 1984 besluttede Suesan at fortælle sin mor at hun gerne vil flytte ud. Knorr gav hende lov under forudsætning af, at Suesan ville lade hende fjerne kuglen fra hendes ryg. Fjernelsen fandt sted på køkkengulvet, ved hjælp af mellaril tableter og spiritus som bedøvelsesmiddel. Knorr beordret Robert til at fjerne kuglen med en hobbykniv. En Infektion sætte snart ind og Suesans hud blev gul til gulsot og hun blev deliriums. Hun lagde døende på gulvet og Knorr bad de andre børn om at gå over hende. Som Terry fortalte Cold Case Files, Knorr fortalte hendes andre børn, at Suesan sygdom var et resultat af en besættelse af Satan, og at den eneste måde at rense for den dæmon var med ild. Hun tvang Robert og Bill til at hjælpe hende med at skaffe Suesan af vejen. De kørte hende til Sierra Nevada, Interstate 80 uden for Truckee, der lagde de hende ned, hældte benzin på hende og brændte hende i live.[1]


Kilder[redigér | redigér wikikode]

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

USA Stub
Denne biografi om en amerikaner er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Biografi