Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Dagmar Teatret (biograf)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hej.

Som Bruger:Sarrus en gang bad mig om, vil jeg blot henlede administratorernes opmærksomhed på Wikipedia:Flytteforslag/Dagmar Teatret (biograf).

Hilsen Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 25. jan 2018, 19:13 (CET)

Jeg kan ikke forestille mig, at jeg har bedt dig om at lave en henvisning fra AOA til WP:FLYT. I hvert fald ikke før der forelå en konklusion på WP:FLYT. Var det tilfældet?
- Sarrus (db) d. 25. jan 2018, 21:09 (CET)

Lad os prøve at undgå brug af AOA som bulletin board for diskussioner andre steder, der ikke kræver særlig indblanding fra administratorer. Det ser vist også ud som om, at det er en misforståelse, så jeg lukker anmodningen. --Pugilist (diskussion) 26. jan 2018, 10:45 (CET)

Nu er anmodningen så åbenbart blevet lukket, inden der kom et svar, men det er muligvis Wikipedia:Flytteforslag/Julestjerner (julekalender), som Bruger:Christian Giersing henviser til. Der bør dog først lægges en sådan anmodning, når flytteforslaget er konkluderet.
- Sarrus (db) d. 26. jan 2018, 17:05 (CET)

@Sarrus: Ja, det var netop den jeg tænkte på. Tak, det skal jeg nok huske til en anden gang. God weekend hilsen Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 26. jan 2018, 17:07 (CET)