Wikipedia:Flytteforslag/Kategori:Fredede bygninger i København

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
  •  Kommentar Der er en modsætning i at denne kategori er underkategori til både Kategori:Fredede bygninger, konstruktioner og anlæg i Danmark efter kommune og Kategori:Bygninger, konstruktioner og anlæg i København, da sidstnævnte er en "efter by"-kategori. Man kan således argumentere for at det var en fejl at sætte kategorien i Kategori:Fredede bygninger, konstruktioner og anlæg i Danmark efter kommune tilbage i 2010. --Palnatoke (diskussion) 22. dec 2013, 00:17 (CET)
  •  Flyt Jeg er også med på en flytning - alle artikler i kategorien er i Københavns Kommune og det er altid rart at få ensrettet kategorier, da vi normalt arbejder med Fredede bygninger, konstruktioner og anlæg på kommune-niveau. "Fejlen" har mindre betydning - den har kun gjort, at systemet har hængt sammen. --Steen Th (diskussion) 22. dec 2013, 09:22 (CET)
  •  Kommentar I Kategori:Bygninger, konstruktioner og anlæg i Københavns Kommune er der ni artikler om fredede bygninger, som ikke er med her, så nej, systemet har ikke hængt sammen. At det så i øvrigt er en god ting at specificere Københavns Kommune i stedet for København, er en anden sag. Hvis vi både skal have et "efter by"-system og et "efter kommune"-system (den diskussion skal nok tages op mere overordnet), skal vi nok sørge for at tydeliggøre det i alle kategoribeskrivelserne. --Palnatoke (diskussion) 22. dec 2013, 09:41 (CET)
  •  Kommentar Hvorfor er det relevant for denne diskussion, at mange af listerne over fredende bygninger til WLM nok burde ligge i en anden kategori end de gør. Artikler er ikke en del af kategorisystemet.... --Steen Th (diskussion) 22. dec 2013, 10:36 (CET)
  •  KommentarDet er jo nok der, din tolkning går galt, Steen. Uden artikler er der ingen grund til at have et kategorisystem, og hvis ikke kategorierne rummer de artikler, som man med rimelighed kan forvente, fungerer kategorisystemet ikke. At vi så har flere parallelle kategoriseringer, er på en række områder uundgåeligt. --Palnatoke (diskussion) 22. dec 2013, 11:45 (CET)
Konklusion:
Der er ikke modstand imod flytning til Kategori:Fredede bygninger, konstruktioner og anlæg i Københavns Kommune. Det flytning klare jeg snart. --Steen Th (diskussion) 24. jan 2014, 21:24 (CET)