Wikipedia:Kandidater til gode artikler/Stevnsgade Basketball

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Stevnsgade Basketball[rediger kildetekst]

Afgøres dato. 02.11.2016 09.11.2016

Stemmer[rediger kildetekst]

Kommentarer[rediger kildetekst]

En rigtig fin og yderst gennemarbejdet artikel - så først og fremmest flot arbejde!

  • I første afsnit af historie-afsnittet har du anvendt forkortelsen ppg. Jeg går ud fra at dette må betyde noget i retning af point pr. game, men det står ikke særlig eksplicit og ligner lidt en fejl, når man læser det. Jeg synes umiddelbart at man sagtens kan skrive point pr. kamp eller lign. da man ikke behøver den engelske forkortelse, som blot gør det mere uforståeligt at læse.
  • Derudover er jeg lidt i tvivl om det sidste afsnit "Sæson for sæson". Det er en rigtig flot og veludført tabel, men jeg synes den ligger i forlængelse af en del tabeller i forvejen og ødelægger lidt af artiklens finish. Tænker at man med fordel kunne oprette en selvstændig artikel, hvor denne tabel bl.a. kunne ligge?
  • Så har du skrevet et afsnit om staben og spillerne. Her savner jeg lidt mere kød på i stil med Manchester United FC. Noget mere om folkene bag klubben, ejerforhold, bestyrelse osv.
  • Og slutteligt så synes jeg personligt at det fungerer bedre hvis "Rekorder" afsnittet flettes ind i resten af artiklen, fx således at "Flest point" og "Flest kampe" rykkes ind under "Spiller"-afsnittet.

Jeg synes altså lige at den mangler det sidste for at være en god artikel, men den er rigtig godt på vej. --Chrallle (diskussion) 20. okt 2016, 11:37 (CEST)

Konklusion:
Forlag afslået som GA, da for få brugere stemt. Toxophilus (diskussion) 16. nov 2016, 12:22 (CET)