Wikipedia:Kandidater til gode artikler/The Beginning of the End (Lost)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

The Beginning of the End (Lost)[rediger kildetekst]

Afgøres 14. april 2008

Stemmer[rediger kildetekst]

Kommentarer[rediger kildetekst]

  • Nu er jeg ikke derude hvor det skal lyde som desperation, men er da begyndt at undres. En tom evaluering, og kun én stemme her udover min egen. Hvis interessen for Lost-projektet er så minimal som det fremstår, vil jeg da vende fokus mod noget mere bredt, men inden dragne konklusioner vil jeg da gerne høre hvordan landet ligger, for andre end mig der sidder med en naturligvis subjektiv følelse omkring serien. - Mark Jensen 7. apr 2008, 15:04 (CEST)
Der er to uger til at stemme i ;). Desuden er det tit sådan med tv-serier at enten ser folk dem eller også gør de slet ikke. (Jeg tilhører en af dem der aldrig har set et eneste afsnit af den, selvom den vist er ret populær på mit kollegiekøkken). Og du skal/behøver endelig ikke vende dig mod "noget mere bredt", der skal jo netop også være specielle emner, ellers bliver her da for kedeligt. --Broadbeer, Thomas 10. apr 2008, 20:47 (CEST)
  • Det hjalp også på det at der kom nogle stemmer :) Jeg så bare så mange nye afstemninger der straks fik stemmer, osv. Men ja, du har ret. Og håbede heller ikke det blev nødvendigt at skrive om noget andet, da min motivation for Lost er ret stor. - Mark Jensen 10. apr 2008, 22:42 (CEST)