Wikipedia:Sletningsforslag/Apartheid

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Denne side har været markeret med {{kilder}} siden Uge 35, 2007 og har ikke fået tilføjet i et væsentligt omfang. Vi bør derfor overveje, om den bør slettes og opbygges forfra, eller om vi på anden måde skal indføre en eller anden form for konsekvenspolitik vedr. sider, hvor der har været efterspurgt kilder i mere end to år. --Henrik (heb - tidligere hebster) 2. apr 2010, 17:28 (CEST)

  • Behold - Mangel på kilder er efter min mening kun noget vi skal advare folk om, men derimod ikke helt slette det. Nogle afsnit mangler til et par links, men ellers er der ikke andet at sige til det. Jeg støtter ikke sletning. --Masz 2. apr 2010, 17:47 (CEST)
  • Slet Slet påstande, der mangler kilde, medmindre de er meget sandsynlige. Brug {{km}} til at markere de resterende (sandsynlige) påstande og fjern så "top skabelonen" {{kilder}}. --MGA73 2. apr 2010, 17:55 (CEST)
  • Slet - Slet subjektive påstande, men ikke hele artiklen, da selve opslaget er vigtigt. Det er nok ikke muligt at tvinge brugerne til at fikse kildehenvisninger overalt, selvom det burde tilstræbes generelt for troværdighedens skyld. Desværre er fænomenet ret udbredt, især i de større artikler. --nik have
Bemærk, at ovenstående "stemme" er afgivet, efter jeg har konkluderet.
- Sarrus (db) d. 17. apr 2010, 18:12 (CEST)
Konklusion:
Ikke konsensus om sletning
- Sarrus (db) d. 17. apr 2010, 12:02 (CEST)