Wikipedia:Sletningsforslag/Brede IF

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Brede IF er markeret med notabilitet. Jeg synes ikke at klubben virker notabel nok til at være på Wikipedia, og jeg mener ikke, at der er noget der tyder på mulig, fremtidig notabilitet. Der har været adskillige lignende artikler, som alle er blevet slettet på samme begrundelse, så hvorfor skulle det så ikke også være det samme med denne...

  • Slet - Med begrundelse ovenfor. --Altaïr (tidligere Greasysweet) 5. jan 2012, 07:47 (CET) -
  • Behold - Jeg ved godt, det hverken er norm eller politik, men vi har i hvert fald vejledende retningslinjer om bl.a. fodboldklubber, og heraf fremgår det, at fra Serie 3 og op kan man godt tage klubberne med. Her er der tale om Serie 1, hvilket fint overholder retningslinjerne. Noget andet er så, at artiklen mangler en del indhold, men det markeres vel i første omgang med en {{fodboldstub}}. --Arne (Amjaabc) 5. jan 2012, 10:37 (CET)
  • Behold - Som Arne. De vejledende retningslinier har gjort det forholdsvist enkelt at holde styr på diskussionerne om klubber og spillere. Skal vi slette Brede IF, bør dette efter min opfattelse først ske efter en mere generel diskussion om de generelle retningslinier, således at alle klubber fortsat behandles ens. Pugilist 5. jan 2012, 20:44 (CET)
Konklusion:
Intet konsensus, men overvældende flertal (2/3) for at beholde: Beholdes. MVH Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 13. jan 2012, 09:22 (CET)