Wikipedia:Sletningsforslag/Pamci Networks Denmark

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Bruger:Pixi Uno har markeret artiklen Pamci Networks Denmark med notabilitet. --Pelle Hansen 10. sep 2012, 22:10 (CEST)

  • Slet - Synes ikke den er særlig notabel. --Pelle Hansen 10. sep 2012, 22:10 (CEST)
  • Slet - Jeg kan ikke umiddelbart se notabiliteten, men jeg vil ikke benaegte at den kan eksistere. Paa trods af tvivl haelder jeg alligevel til sletning. --Cgtdk (diskussion) 11. sep 2012, 02:35 (CEST)

Se under patent, hvor der står følgende: Opfindelsen skal være ny, have opfindelseshøjde og skal kunne udnyttes industrielt. Pamci Networks Denmark har altså opfundet noget. I kan godt godkende fodboldsspillere og kunstnere mv. Men er en sikkerhedsløsning hvor de bruger billeder ikke også kunst? Under notabilitet står der ikke noget om opfindelser, hvilket kun kan undre Klklauslin9 (diskussion) 11. sep 2012, 08:53 (CEST)

  •  Kommentar Ifølge en opgørelse fra WIPO var der i 2006 ca. 6,1 millioner udstedte patenter og 1,8 million patentansøgninger. Langt fra alle af disse opfindelser er notable for en encyklopædi. Dette gør sig også gældende for en lang række af de virksomheder, der står bag patenterne og patentansøgningerne. Pugilist (diskussion) 11. sep 2012, 09:07 (CEST)
  • Slet - Enig med Pelle og Cgtdk. --Simeondahl (diskussion) 11. sep 2012, 09:10 (CEST)
  •  Kommentar Det kan undre at en fodboldspiller som har optrådt for eksempel AGF 1 hold, kan blive godkendt. Men når det gælder sikkerhed, så har de to løsninger som NemID benytter mange år på bagen. Nøgleviseren er mere end 25 år gammel. Patentet er udløbet - blot for at illustrer at det ikke er hverdag der bliver opfundet en sikkerhedsløsning - og slet ikke en dansk løsning. At der er udstedt 6.1 million patenter via WIPO har ikke noget med Danmark at gøre. Wipo dækker utrolig mange lande!Klklauslin9 (diskussion) 11. sep 2012, 09:30 (CEST)
Benyttes den patenterede sikkerhedsløsning ? NemID omtales på Wikipedia, da dette er en løsning, der rent faktisk anvendes af et stort antal brugere. Såfremt den af Pamci Networks Denmarks udviklede løsning ikke anvendes i større omfang, er det vel i høj grad diskutabelt, om patentet er encyklopædisk relevant, og derved også om virksomheden bag er relevant på en encyklopædi. Pugilist (diskussion) 11. sep 2012, 09:41 (CEST)
Ja, NemID benyttes af mange mennesker. Men de har ikke opfundet noget!!! Det virker som om I ikke kender forskel på en opfindelse og på en idé. Det meget sjældent at en kunstner opfinder noget. At man laver en stor hånd, eller springvand og kalder det en vandrage, er altså ikke en opfindelse. Det virker som om I er imod patenter, og derfor må den danske opfindelse ikke blive beskrevet på siden. Jeg savner en rød tråd, men det er ikke mit firma, så jeg stopper mit forsvar her. Klklauslin9 (diskussion) 11. sep 2012, 10:58 (CEST)
Jeg tror ikke, at der er så mange, der har noget imod patenter. Wikipedia er imidlertid en encyklopædi og ikke et opslagsværk over danske patenter. Sidstnævnte gør Patent- og Varemærkestyrelsen meget bedre i deres register. Jeg spurgte, om den patenterede sikkerhedsløsning bliver anvendt, men fik ikke noget svar. Pugilist (diskussion) 11. sep 2012, 11:53 (CEST)
Konklusion:
Bred enighed om at slette artiklen. --|EPO| COM: 16. sep 2012, 17:16 (CEST)