Wikipedia:Sletningsforslag/Siras Academy

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Bruger:Knud Winckelmann satte {{notabilitet}} på Siras Academy.
- Sarrus (db) d. 20. nov 2010, 16:43 (CET)

BeholdSechinsic 20. nov 2010, 17:00 (CET)

 Kommentar Hvem skulle have troet det, Danmarks helt egen paramilitære virksomhed. Momsregistreret formodentlig. Der mangler nok en vinkling på artiklen hvis emne jo virkelig er notabelt. Sechinsic 20. nov 2010, 17:00 (CET)

  • Slet I sin nuværende form værdiløs. Hvornår oprettet? Hvormange ansatte? Hvor indregistreret? Deres hjemmeside er totalt uinformativ. Da jeg så den, troede jeg, at det var en joke. Medmindre der kan komme noget reelt informativt, bør den slettes. --Rmir2 20. nov 2010, 17:24 (CET)
Lad os håbe det er en joke. Eller mente du artiklen? Et tjek på google viser at siras academy ihvertfald må være en dyr joke for de har flere webdomæner til rådighed. Sechinsic 20. nov 2010, 17:34 (CET)

 Kommentar Notabilitetsskabelonen er måske ikke helt korrekt i dette tilfælde, jeg har gravet lidt i det og det ser ud til at det er et reelt foretagende af en vis størrelse. Til gengæld kan det være en tætpå'er, den er oprettet af en IP registreret i Afrika og den nævner ikke den kritik foretagendet har været udsat for i forbindelse med træningen af deres medarbejdere. Så en omskrivning, med kilder, kunne gøre det for mig. Knud Winckelmann 20. nov 2010, 23:33 (CET)

  • Slet - Jeg huskede forkert, den eneste rigtige kilde jeg kan finde er en artikel i Information om at deres uddannelse potentielt kan knække folk, resten af deres operation kan jeg ikke finde uafhængige kilder til og deres hjemmeside er, som Rmir2 påpeger, ikke just respektindgydende. Nu er den branche jo selvfølgelig ikke den mest åbne, men jeg syntes nu nok at man kan forlange ordentlige kilder. Knud Winckelmann 20. nov 2010, 23:49 (CET)
  • Slet - Moderselskabet er måske notabelt, men ikke den danske aflægger. --KLN 21. nov 2010, 00:17 (CET)
Artiklen er om moderselskabet... Knud Winckelmann 21. nov 2010, 00:29 (CET)
  • Lille Behold/ Neutral - Artiklen kan med fordel gøres mere informativ, men jeg mener, at vi godt kan have plads til en artikel om firmaet, der har været omtalt et par gange i DR i udsendelserne Private i krig og i De falske soldater. Problemstillingen er næppe helt ligegyldig, og vil fra tid til anden påkalde sig interesse udefra. Jeg synes det vil være fint, hvis interesserede også på Wikipedia kan finde information om en af branchens aktører. Jeg mener ikke, at et hvilket som helst vagtfirma er berettiget til en artikel, men et privat vagtfirma, der angiveligt uddanner "alimindelige" mennesker til paramilitære funktioner, er næppe helt uden interesse for offentligheden. Der er dog tale om et forholdsvis lille firma (et anpartsselskab), tilsyneladende etableret i 2008 og langt fra den verdensomspændende koncern, som artiklens forfatter lægger op til. I første regnskabsår for Siras Group ApS for tiden 1.9.2008-31.12.2009 havde selskabet et mindre underskud og en beskeden egenkapital, så det er da muligt, at de ikke findes til næste år, og at presseskvulpet i 2008 blot var et skvulp, der ikke efterlod ringe i vandet. Pugilist 23. nov 2010, 08:52 (CET)
Konklusion:
Artiklen beholdes, da der hverken er konsensus om eller overvældende flertal for at slette den.
- Sarrus (db) d. 10. dec 2010, 21:28 (CET)