Antiterrorkorps

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Merge-arrow.svgSammenskrivningsforslag
Artiklen Antiterrorkorps er foreslået føjet ind i Kontraterrorisme. (Siden oktober 2017)  Diskutér forslaget

Som en antiterrorkorps enhed på det internationale sprog beskrives særlige enheder til bekæmpelse af terrorisme, der er mere end blot kommandoer og de grundlæggende opgaver for den nationale sikkerhed. Hvert land definerer sin ansøgningsprofil og krav mere eller mindre strengt. Centraleuropæiske standarder kan derfor være elitistiske i et andet land. Rekruttering, udvælgelse, opgaver og træning kan dog variere meget fra stat til stat.Imidlertid har antiterror-enheder ofte en fælles funktion: Den nationale antiterror-kommando anvendes normalt, når staten er i en situation med højeste sikkerhedspolitik eller står overfor en situation, der ikke kan overvindes af andre styrker; for eksempel fordi andre politiske eller strategiske muligheder for forhandling eller intervention har ringe udsigter til succes.

Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
Broom icon.svgFormatering
Denne artikel bør formateres (med interne links, afsnitsinddeling o.l.) som det anbefales i Wikipedias stilmanual. Husk også at tilføje kilder!
Wikitext.svg
Broom icon.svgDenne artikel behøver tilrettelse af sproget.
Sproget i denne artikel er af lav kvalitet på grund af stavefejl, grammatikfejl, uklare formuleringer eller sin uencyklopædiske stil.
Du kan hjælpe Wikipedia ved at forbedre teksten.