Anton 90

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Anton 90
Information
Medvirkende Aske Bang,
Elena Arndt-Jensen,
Emma Sehested Høeg,
Magnus Bruun,
Marcus Nicolas Christensen,
Lars Hummelshøj,
Pernille Kaae Høier,
Laura Kamis Wrang,
Allan Hyde Rediger på Wikidata
Produktion
Produktionsland Danmark Rediger på Wikidata
Instruktør Martin Skovbjerg Jensen Rediger på Wikidata
Udsendt
Oprindelig kanal DR3 Rediger på Wikidata
Links
Anton 90IMDb (engelsk) Rediger på Wikidata
Anton 90 i DFI's filmdatabase Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Anton 90 er en tv-serie lavet i 2015 af DR3. Anton er en ung mand i 20'erne. Vi følger Anton (Allan Hyde), som bor i et kedeligt højhus i forstaden og arbejder i et biludlejningsfirma. Han handler tit hos den lokale bager, hvor bagerpigen Katharina (Emma Sehested Høeg) arbejder. Hun er åbenlyst forelsket i Anton, som selv har tabt sit hjerte til den mere spændende og mystiske Ida (Elena Arndt-Jensen). Resten af tiden bruger Anton med sin bedste ven Stefan (Jens Christian Buskov Lund), der forsøger at få mere gang i Antons liv. Ellers bruger Anton meget af sin tid på det sociale medie Facebook, hvor han for det meste skriver til Ida og Stefan, og desuden hans mor der bruger alt for mange emoticons.

Der er indtil videre 1 sæson på 10 afsnit, som alle kun varer 8 minutter. Alligevel lærer man Anton godt at kende, og vi får et indblik i hans liv. Der foregår ikke mange særligt specielle ting, men den handler blot om en typisk ung mands hverdagsliv.

Vi får desuden aldrig Antons ansigt at se, kun det han selv ser med sine egne øjne. Vi kan se hvor han kigger hen, hvilket giver os endnu et indblik i hvordan Anton selv tænker.

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.