Bruger:Anden50/sandkasse

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Marlo Moussa Kristian Poulsen[redigér | rediger kildetekst]

Marlo Poulsen
Født Marlo Moussa Krisian Poulsen
2. april, 2003
Nationalitet Danmark
Uddannelse og virke
Beskæftigelse Musiker og producer
Kendt for To klaverer, og to pianister ft. Sigurd Barrett

Marlo Poulsen (også kendt som Marlomusen) er en dansk jazzpianist, der med konstant fart udvikler og udfordrer jazzscenen. Marlo har igennem flere år spredt musikkens glæde, og er indtil videre blevet et kendt ansigt på Musikefterskolen i Humble, da han efter utallige camps og 2 år som elev har gjort opmærksom på sin tilstedeværelse hos flere tidligere årgange, som derfor alle kender hans navn. Både lærere og elever gennem de sidste mange år har hørt den unge pianists talent, og er alle enige om hans kæmpe potentiale indenfor musikkens vidunderlige verden. Marlos interesse for bl. a. musik har ført til et bjerg af viden, som Marlo kan imponere enhver levende sjæl med. Hans evne til at huske alt, lige fra kunsters udgivelser og samarbejdspartnere, til citater og sange, har ført til at Marlo altid kan finde en person eller gruppe at snakke om i timevis, som du kender, uanset hvem du er. Denne evne har også ført til, at Marlo altid har interne jokes med alle, da alle har forskellige interesser, som Marlo kender og har lært alt om, helt ind til benet.

Biografi[redigér | rediger kildetekst]

Marlos interesse for musikken starter allerede som barn, hvor hans fascination for musik, og allerede dengang trænede øre, fører ham videre ind i musikken. Han bruger de næste mange år på at lege og eksperimenterer med helt basale sammensætninger og lyde, og bliver hurtigt grebet af en interesse for at lære mere.

Han kommer som ung teenager ind i musikmiljøet på Musikefterskolen i Humble, hvor han allerede dengang sætter et særligt aftryk. Efter flere år som camp-elev, tager Marlo 2 år som efterskoleelev på skolen, og bliver kun endnu mere grebet af lysten til at eksperimenterer med musikken. Efter en færdig ungdomsuddannelse på Flow i Odense, har Marlo siden udgivet sine 5 første singles, som er en blanding af impro, jazz og fusion, hvor han bl. a. spiller sammen med legender som Bo Steve, Sigurd Barret og Jesper Hertz. Marlo er nu igang med sin første LP i samarbejde med Bobo Moreno, der inspireret af klassisk Motown musik, skal give genren et nyt liv, og han .

Komediens verden[redigér | rediger kildetekst]

Ud over hans kæmpe musikalske talent og viden, har Marlo også et blødt punkt for komediens verden. Komikerer og grupper som Anders Matthesen, Ørkenens sønner, Mick Øgendahl, osv. er alle sammen komikerer som Marlo naturligvis kan citere uafbrudt i flere timer. Marlos evne til at sprede smil hvor end han går, kommer ikke af ingenting, og mange timer med shows og sange har ført til et hav af citater, som Marlo altid er klar til at fyre af.