Spring til indhold

Bruger:Calmar~dawiki

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Mit navn er Simon Calmar Petersen, Jeg er 18 år og fra Sorø, hvor jeg bor sammen med min familie. Til daglig går jeg på hovedforløbet som Web-Integrator på Roskilde Teknisk Skole!

I min fritid bruger jeg mange af mine kræfter i Det Danske Spejderkorps hvor jeg har været medlem siden September 1999, Primært lægger jeg mine kræfter i den lokale spejdergruppe jeg er tilknytter, nemlig Karl af Riise Gruppe - Sorø

Jeg har været spejder i over 12 år, og oplevelserne har ikke været mindre for hvert år der er gået! Når jeg bruger min kræfter og energi i min spejdergruppe er det som leder og som Klanspejder. Jeg har været leder siden 2009, hvilke har været en unik mulighed for at opleve spejderlivet på.

Jeg var i perioden 2010 - 2012 med til at planlægge og afvikle Danmarks historiens største spejderlejr som blev afholdt i Holstebro, Spejdernes Lejr 2012 var navnet. Her var jeg i første omgang under IT-Services udvalget, men blev senere medlem af de Store Arrangementer.

Kigger man væk fra alt det omkring mit spejderliv, så er jeg en meget aktiv inde for rigtigt mange ting. Jeg har været medlem af Konservative Ungdom i en række år, og har fornyligt oprettet en ny spejderforening, hvor jeg sidder som bestyrselsmedlem. Og dertil været med til at planlægge en masse ting, især inde for event området.

Jeg bruger meget af min tid på frivilligt arbejde, og gerne der hvor der hvor det ses at man laver noget! Jeg har været aktiv inde for frivilligt arbejde siden 2007 hvor jeg begynde og få øjende op for frivilligt arbejde. Folk der kender mig godt ville vide jeg sjælden er hjemme og ofte arbejder imens jeg sidder i toget på vej hjem eller til at nyt møde!

Jeg begynde på Roskilde Teknisk Skole august 2011, her startede jeg som Web-Integrator, jeg bestod mit grundforløb med et 12 tal. Og regner stærkt med at gøre min uddannelse færdig, som er planlagt til at slutte omkring Marts / April 2013.

Her efter venter en lang sommerferie, med arbejde, en spejderlejr i Norge, og til efteråret 2013 begynder jeg i beredskabsstyrelsen.

//Calmar