Spring til indhold

Bruger:DELACOUR Advokatfirma/sandkasse

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

DELACOUR er et specialiseret og bredt funderet advokathus med kontorer i København og Aarhus, samt associerede samarbejdspartnere i Tórshavn, Moskva og Kiev.

Vi er tæt på erhvervslivet, tæt på kunden og tæt på sagen.

Som ét af landets større advokathuse, er vi internationalt respekteret for vores juridiske håndværk. Men vi er mindst lige så stolte af vores lokale forankring og evne til at give erhvervslivet klare svar på komplekse spørgsmål. Vi mener nemlig, at erhvervsjura handler om at fjerne tvivl og udpege retning gennem nærværende rådgivning. Og vores kunder skal ikke vælge mellem professionelt udsyn og personligt nærvær. Det er kernen af, hvad vi gør. Derfor har vi skabt et hus, hvor generalisten sidder ved siden af specialisten, og hvor vi leverer mere end jura. Vi leverer klare svar. Det gør os i stand til at være små- og mellemstore virksomheders tætte partner og store virksomheders dedikerede specialist.

DELACOURS Historie

Når vi siger, at vi vil være erhvervslivets foretrukne advokat, er det ikke kun vores ambition for fremtiden. Det er baseret på historiske forhold helt tilbage til 1964. DELACOUR er skabt gennem fusioner af nogle af landets mest betydelige danske advokatfirmaer, og derfor har vi i dag specialiseret viden, der er rodfæstet og gennemtestet, men samtidig er værd at bygge fremtidens juridiske løsninger på.

1964: Iværksætter sætter kursen

1. april 1964 begynder historien om DELACOUR. Det er her vores advokatvirke har sit afsæt – og det hele begynder med én enkelt mand. Advokat Leif Olesen starter sin egen enkeltmandsvirksomhed i et lille og spartansk indrettet kontor på Banegårdsgade i Aarhus. Kontoret vokser sig med tiden større og bliver til Olesen & Lyager i 1976, da Søren Lyager indtræder som partner.

I Søndergade, få hundrede meter fra Olesen & Lyager, bliver advokatkontoret Opstrup & Skovgaard etableret i 1979 af Niels Opstrup og Carl Erik Skovgaard. Firmaet fusionerer med det større aarhusianske advokatfirma De la Cour i 2000, hvor man slår arbejdskraft og lokaler sammen i De la Cours smukke domicil i det gamle palæ på Lille Torv. Sammenslutningen gør advokatvirksomheden til den største i Aarhus med 22 jurister.

2003: Muligheder i vokseværk

Men vokseværket er kun lige begyndt. Tre år senere i januar 2003 slår De la Cour, Opstrup & Skovgaard og Olesen & Lyager sig sammen til én stor advokatvirksomhed. De fortsætter under navnet DELACOUR og er nu oppe på 90 ansatte, heraf 40 jurister og 19 partnere i lokalerne på Lille Torv.

DELACOUR manifesterer sig dermed som det største advokatfirma i Aarhus og blandt de 10 største på landsplan. Det giver mulighed for at udvide firmaet på tværs af landet og ender med en fusion med københavnske Dania – hvorefter firmaet bliver til DELACOUR Dania med hovedsæde i de smukke og gamle bygninger ved Kalvebod Bastion på Christianshavn.

2013: Et netværk for fremtiden

I 2013 beslutter en enig partnerkreds at vende tilbage til navnet DELACOUR, som i dag har hovedkontor på Åboulevarden i Aarhus. Her sidder ca. 130 ud af de i alt 170 ansatte i den nyrenoverede, energivenlige hjørneejendom. Byggeriet blev præmieret af Aarhus Kommune for på kvalificeret vis at stramme gadebilledet op og tilføre kvalitet til byrummet. Det giver perfekte muligheder for at servicere klienter i erhvervslivet i både ind- og udland.

se mere på www.delacour.dk