Spring til indhold

Bruger:Danishguy1on1/Sandkasse

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Retningslinier for superskurke Denne side er ikke om humor, helte eller lystige eventyrfigure. På samme vis bør det understreges at siden IKKE er for; Helte, lystige skjalde eller blot den spontane demigud der nu skulle få lyst til at komme forbi og læse indholdet på denne side.

Det bør understreges at det vil være virkeligt, virkeligt nederen, træls og HELT uretfærdigt hvis denne liste skulle blive offentligt kendt, eller de onde retningslinier på siden skulle blive kendt for almene og meget, meget trivielle og ALTID kedelige helt, som altid bare jamre løs om hans egen dogmatiserende selvretfærdighed.

Endnu en gang... Gå væk nu hvis du mener du er god og bare liige skal sikre dig at det her nu er okay og verdensherredømmet ikke er i fare...

På siden forsøges det klargjordt hvad der skal til for at blive en succesfuld superskurk, der er opstilt nogle retningslinier for både begynderen og den mere erfarne på området. Desuden vil man se en liste over "Do & Don't" for superskurke og alt sammen beskrevet på en meget, MEGET hemmelig og mystisk vis.

For at blive en succesfuld superskurk[redigér | rediger kildetekst]

1. Kostumet

For enhver superskurk er kostumet essentielt, undgå lyse farver (lyserødt er absolut udelukket). Medmindre du er født med en uhyggelig misdannelse eller er faldet i et kar med syre engang, er det også ret vigtigt med en maske, fejl nummer et for en superskurk er, at hvis helten kan genkende dig senere når du har en ny plan. Farven sort er altid et hit, evt med en eller anden form for mønster, meen lad være med at overdrive, det er heltens opgave HAHAHAAA, ehh, okay videre...

2. Navnet

Navnet er nemt nok, find på noget der lyder ondt for eksempel; Puppetmaster, Tupac, Violator eller noget i den retning er fint. Men lad for alt i verden værre med at bruge abriviationer over dit eget navn, det bliver sq altid opdaget, det er der utallige eksempler på, men det forhindre åbenbart ikke nogle af os i at gentage fejlen (Derfor skriver jeg denne side fra fængslet af).

3. Det hemmelige skjulested (You gotta' have secret layer)

Nu skal vi til det sjove, det hemmelige skjulested og stedet hvor du skal tilrettelægge alle dine dejlige onde planer og bygge dine forfærdelige dommedags maskiner eller hvad du nu kan finde på. Men lad for guds skyld være med at invitere piger med hen i dit hemmelige skjulested, og da slet ikke heltens pige. Ved godt det er svært, det er da for kool med et skjulested ikk? Men lad nu vær!

4. Find en; Helt, lystig skjald eller en demigud du kan true

Dette punkt siger næsten sig selv... Men lad være med at vælge Helte fra politikkens højrefløj, en tredjedel af dem er selv superskurke og du kommer i problemer med fagforeningen.

5. Find ud af hvilken skurk du vil være Se evt her; Skurketyper (Engelsk)

Der er mange forskellige typer af superskurke, det er næsten for svært at nævne alle typerne (Derfor ovenstående link) Et forslag kunne være den dypt depressive type med et grin som en gal videnskabsmand, de er altid uhyggelige. Tænk over hvem du er og hvad du vil med dine onde planer, så kommer det af sig selv. (For alle jer med delte personligheder, så føler jeg med jer og jeg ved godt det er svært)

6. Find ud af om din Helt har en kæreste, kone eller om der er én fjolset bare ikke KAN få sig selv til at sige at han elsker

Prøv at finde ud af hvor han arbejder, eller hvor han kommer fra, hun er højst sandsynligt en af dem han ofte er sammen med. helten plejer ikke at være til løse bekendtskaber, undtaget måske Batman, men ham er der ingen der kan blive klog på.

7. Forsøg at forføre hans/hendes udkårne

Det der er vigtigt her er at vide, hun kan højst sandsynligt ikke lide jer som i er, derfor, lad kostumet blive hjemme, undgå at true hende med at skrympe hende eller andet, og, lad for gud skyld være med at bruge jeres onde grin. Prøv at undgå med at kysse hende før sidst på jeres date og brug gerne vendinger som "How u' doin'" eller bedre endnu "Du har pæne øjne", det har jeg hørt virker.

NB. Hvis du har svært ved at komme i tale med hende, så prøv at finde ud af om hun har en hundehvalp du kan kidnappe eller et smukt arvestykke du kan stjæle for så at aflevere det til hende igen (Mod en belønning selvfølgelig)(Lad nu være med at gøre et eller andet skummelt på genetisk plan ved hendes kæledyr, det er aldrig et kønt syn, uhhf)

8. Når det ikke virker

når det ikke virker så vær ond imod hende, (Husk; reb, din maske, og din onde plan (evt i punktform)) (Værd opmærksom på at din fange helst ikke selv må have superkræfter og at evt telepatiske evner hos helten udgør et problem)

Nu er du godt igang og helten skulle gerne være på vej, nu er det bare op til din plan om du vil være succesfuld, planlæg, planlæg, planlæg.

Do & Don't[redigér | rediger kildetekst]

Dette afsnit er for at undgå nogle af de mere klassiske fejl for superskurke, men husk dette er bare som en retningslinie, jeg HAR ikke dækket alt højst sandsynligt, DETTE ER IKKE DIN ONDE PLAN.

1. Ventilationskanaler bør være så små at man ikke kan kravle gennem dem

2. Hvis du har nogen nær dig, i familien eller lignende, som er gode eller blot ligeså selvhøjtidige som helten, så slå dem ihjel, lad være med at spærre dem inde i kælderen.

3. Skyd først, spørg bagefter

4. På næsten samme vis skyd først, grin bagefter

5. Og igen, når helten spørger om en forklaring så sig NEJ og skyd ham, eller på den anden side, skyd ham og sig så nej

6. Hvis du har en artifakt der er ophav til din styrke, så gem den af vejen, stil den IKKE fremme fordi den er vildt fed

7. Når du har fanget heltens udkårne, så prøv og se om du ikke kan blive gift med hende med det samme, du bør ikke vente til midt i udførelsen af din onde plan

8. Undgå selvdestruktions knapper, hvis det er absolut nødvendigt så skriv ikke på dem "Don't push" eller "Selvdestruktionsknap"

9. Forhør af dine fjender bør heller ikke foregå i dit skjulested, se om du ikke kan finde en nedlagt fabrik eller lignende til formålet, eller en anden idet kunne være SKYD, SKYD, SKYD... Du er alligevel klogere end de er

Slutord[redigér | rediger kildetekst]

Nu Hvor du kan komme godt igang og som du får erfaring med superskurkefaget er du velkommen til at komme med tilføjelser til denne liste, de bør dog være baseret på reel erfaring og ikke fordi du er SUPER MEGA UHYGGELIGT GENIAL OG OND.

Interne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

Superskurk

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

Skurketyper (Engelsk)

Forum for superskurke og branche interesserede

Reallifesuperheroes (fjendens hjemmeside)