Spring til indhold

Bruger:Daviddanmark

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

DAVID LEE LEVAS

Født 23 november1960 i Aserbajdsjan. David er en Aserbajdsjansk/Græsk og Dansk mand. Han har en universitet uddannelse og udover den han har også lederuddannelsen. Han har arbejdet som selvstændigt mange steder, og disse jobs har været en kæmpe oplevelse for ham. Det har givet ham rigtig meget, og han har taget mange af de værdier med ham, fx værdier som disciplin, teamwork, præstation og ærlighed, faglig dygtighed, glæde, respekt, orden og samarbejde.

Aserbajdsjan (Aserbajdsjansk: Azərbaycan Respublikasi) er en republik i sydøstlige del af Kaukasus, hoveddelen ligger i Asien,, men en lille del ligger på europæisk side. Der bor over 9 millioner på et område ca. 87 000 km2. Hovedparten af de folk ca. på 35 millioner bor i syd Aserbajdsjan på et område omkring 107 000 km2 i det nordvestlig Iran under iranske besættelse magt og systematisk diskrimination og undertrykkelse. Aserbajdsjan er en sekulær stat og landet har været medlem af Europarådet siden 2001.hovedstaden er havnebyen Baku.

Davids familie og han selv arbejdede og kæmpede i de sidste 100 år på frihed og et samlet Aserbajdsjan og uden russisk og iranske besættelse. Det lykkes for den nordlige del af landet, at blive uafhængig efter det sovjetiske fald. Men vi håber på snarlig løsrivelse af den sydlige del af landet fra iransk besættelse.

David har en stærk politisk baggrund gennem sin familie og sig selv og elsker frihed og sit land og vi håber på et stort Aserbajdsjan på 50 millioner, hvor man lever i frihed og uden besættelse og uafhængighed. Derfor er han en af hovedpersonerne bag af stiftelsen af et nyt parti som kommer på bane og det skal hed DET ASERBAJDSJANSKE FOLKE PARTI .

Azərbaycan Xəlq Partyasi

David ønsker at få kontakt med de mennesker som tænker og brænder for sit lands frihed Og uafhængighed.