Bruger:Det eneste ledige brugernavn tilbage

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Der kommer muligvis lidt mere information her med tiden.

Men til husbehov burde følgende være nok, indtil videre:

Jeg er indehaver af en lille webshop, hvor jeg sælger spiritus. Hvilket naturligvis giver nogle praktiske problemer i forhold til min deltagelse herinde. På den ene side ved jeg en masse om spiritus og vin. På den anden side kan jeg hurtigt komme til at hytte mit eget skind ved at skrive om spiritus og vin.

Derfor har jeg opstillet følgende "dogmeregler" for mig selv:

Jeg vil ikke oprette eller bidrage direkte til artikler om min eller konkurrerende virksomheder. Jeg vil ikke oprette artikler om spiritus, hverken generelt eller specifikke produkter - jeg vil dog ikke undlade, at bidrage til eksisterende sider. Jeg vil ikke linke til min egen side eller til evt. sider hvor min egen side bliver promoveret eller særligt fremhævet på anden måde. For at holde helt rene linjer, vil det samme naturligvis gælde for alle virksomheder i branchen - hvis jeg opretter links med relation til spiritus, vil det udelukkende være til uafhængige sider, med generel information.

Jeg vil med andre ord forsøge at opføre mig så pænt og objektivt som muligt, når det handler om spiritus og spiritusbranchen.

Derudover er jeg så også ekspert i dansk tegnsætning. Hvilket jeg har demonstreret ved en række eksempler på forkert tegnsætning i denne tekst. Det eneste ledige brugernavn tilbage (diskussion) 27. feb 2015, 03:01 (CET)