Bruger:Zelrin/Sandkasse3

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen til den danske Wikipedia, Zelrin. Dette er en venlig henstilling til dig om, at du bør stoppe med at forstyrre Wikipedia-projektet, da dette bliver betragtet som hærværk.
Vi opfordrer dig derfor til at bidrage positivt til projektet. Fortsættes denne adfærd, vil du blive blokeret i en periode fra at redigere på den danske Wikipedia.
Hvis du har lyst til at eksperimentere, henvises der til sandkassen. Med venlig hilsen en bruger, som glemte at signére beskeden



Hej Zelrin, bemærk venligst følgende:

Dine redigeringer er i strid med vores politikker og normer.
Dine bidrag er blevet anset som hærværk, og er derfor i strid med vores politikker og normer. Din adgang til at redigere den danske Wikipedia risikerer at blive indraget vha. blokering, hvis samme adfærd fortsættes.
Hvis du har lyst til at eksperimentere, henvises der til sandkassen.

På forhånd tak, en bruger, som glemte at signére beskeden



Hej Zelrin, bemærk venligst følgende:

Fortsætter du med at vandalisere sider, vil der blive iværksat sanktioner mod dig.
Du har gentagne gange ignoreret tidligere advarsler fra brugere, der har pointeret, at du har begået hærværk på den danske Wikipedia. Der vil blive iværksat sanktioner mod dig, såsom blokeringer, hvis du fortsætter med din nuværende adfærd. Bemærk venligst, at sletning af denne og andre skabeloner, samt andre brugeres indlæg også vil blive betragtet som hærværk.

På forhånd tak, en bruger, som glemte at signére beskeden