Spring til indhold

Bruger:Ejmiggard/sandkasse

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Andreas E. Larsen[redigér | rediger kildetekst]

Andreas Emil Larsen har længe været en stjerne bag rampelyset. Andreas er ikke så kendt indenfor landets grænser, men har nydt god succes i udlandet med hans kreative mindset.

Multikunstner er det bedste mærkat at sætte på denne nytænkende producer, provocatuer, kok og ihærdig nietzschesport udøver.

Det store gennembrud.[redigér | rediger kildetekst]

I 2016 på en østeuropæisk inspirationstur mentalt i privaten faldt Andreas over musikkulturen, reflektionen over brug af balalika og dens virke i dance øjemed, fik skabt et af Ukraines største sommer hits, med en dance fortolkning af klassikeren "Неймар, це Сонячний Інніт" der i kalender året 2016 var den sang, som lå længst på charten i den Østukrainske region Donbass. Sangen blev i 2019 igen stor, da VK fik brugt sangen på deres platforme, samt sangen blev sunget af finalisten Alyxandr Klíbaltov ved den Ukrainske X Factor finale. Klíbaltov sluttede toer men fik lov af Larsen til at udgive en cover af sangen.


I forbindelse med musikvideoen til "Неймар, це Сонячний Інніт" producerede Andreas Larsen med hjælp fra Premstar studios selv videoen til sangen, videoen havde rabiate provokerende budskaber imod det tidligere Ukrainske styre som Andreas er stor kritiker af, Larsen har været ude og kalde valget i 04' den største skandale for Østeuropæisk demokrati i det nyere årtusinde, indtil Jensens Bøfhus etablerer sig på det Østeuropæiske marked.

The Downfall.[redigér | rediger kildetekst]

Succesen steg Andreas til hovedet. I 2020 midt i Corona blev Andreas taget i Zoologisk have i Limassol (Cypern) hvor han angiveligt skulle havde forsøgt at snige en struds med ud, og i ren galskab helt høj på hans egen succes med sangen "Неймар, це Сонячний Інніт" i ørene, råbt ud at Gud har skænket ham en struds der lægger guldæg.

Andreas blev 07.05 løsladt i forbindelse med at bryde corona lockdownen i strudsegaten. Andreas selv har udtalt sig til Limassol Today, at han var helt blæst på Dragefrugt og Passionsjuice der foresager Andreas kommer i en state of trance. Oveni havde Andreas et ekstra højt koffein indhold, der nu har gjort han afholder sig fra Kaffe og Energidrik medmindre det er Sukkerfri.

Andreas kom hjem til Danmark, berretninger fra lufthavnsmodtagelsen hosPremstar Studios vidner om en glad, og dæmpet sjæl, der kom ud fra terminal 3 dørene med bogen "Stor Lem, Stort Selvværd" i hånden, som næppe har set mere klar ud til udfordringer.

Comeback.[redigér | rediger kildetekst]

I fodsporene på den store chilensk/danske provocateur Marco Evaresti har Andreas tænk sig at gå i samme fodspor.

Planen for provokunsten er angiveligt lagt ud, og kun museet i Gdansk (Polen) har været villige til at lade denne udstille. Foråret 2022 skulle være året hvor Andreas liner op med det endnu ikke navngivet kunstværk. Indholdet af provokunsten skulle ifølge en insider lyde på, at de finder en død Hval, friviligt lader sig leve i munden på denne. Dette skulle blive livestreamet til Blud.tv der har købt livestream rettighederne for svimlende 20.000kr.