Bruger:Emilfarril

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Emilfarril

Emilfarril (20. december 2002 eller 2001) er navnet på en tidligere online gamer. Emil var kendt for at spille spillet Counter-Strike: Global Offensive.

Counter Strike

Emil fik i en alder af 6 år, sin første smag for Counter-Strike. Emil viste hurtigt interesse for spillet, og viste hurtigt at han var lærenem. Emil begyndte dog ikke før i en alder af 14 at spille for et hold. Emil valgte at gå ud af skolen i 6. klasse for forfølge hans drøm om Counter-Strike. dette betød at Emil ikke lærte de ordinære sociale og faglige færdigheder. Emil fik i en alder 17 en håndledsskade, da han flyttede musen hurtigt. Emil´s skade ødelagde hans Kursiv tekst, og han derfor i dag lider af Opium Afhængighed, Alkoholisme, Skizofreni og Epilepsi.

Nær døds oplevelsen

Emil var en dag i Januar på vej hjem fra byen. Han stod af toget, derefter bevægede han sig ud på perronen. På perronen fik han overbalance og væltede ned på skinnerne. Emil lå her i 1 time, indtil en venlig forbigående hjalp ham. Emil fik kraniebrud og lever i dag med efterfølgende.