Bruger:Et Land I Forfald

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Et Land I Forfald. Dansksproget punkband. Bandet er fra Sydjylland. Bandmedlemmer. Kresten guitar/sang, Mark Bass/sang, Uffe trommer/sang. Bandet har eksisteret siden 2014. Der har dog været andre bandmedlemmer indover. De bandmedlemmer vil blive nævnt længer nede i teksten. Ideen om bandet har været under opsejling meget længere. Kresten som er frontfigur og idemanden bag bandet. Begyndte allerede at skrive sange til bandet i 2010. Første sang var, åbner min mund. Bandets største hit er, Superhelt. Der er skrevet mange sange igennem tiderne. Titler på de fleste af sangene, vil blive nævnt længer nede på siden.

sangtekster er satiriske tekster om det danske system. Nogle tekster omhandler også emner der tit bliver talt om i hverdagen og andre er tema sange. Bandet stille spørgsmål ved alt der forgår i en ganske almindelig danskers hverdag. Bandet bruger humor der provoker på den gode måde.

Der er udgivet 3 nummer. De er udgivet på Spotify, youtube og andre steder. Første single er, Superhelt. Anden single er, Pokerfjæs. Tredje single er, Luk P3. Der er laver musikvideo til Superhelt og Luk P3. Singlerne Superhelt og Pokerfjæs har været spillet i radioen på station Vesterbrorockradio. Luk P3 har i en akustik version været spillet på P3 i programmet curlingklubben.