Spring til indhold

Bruger:Familien.Dahl

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jan Dahl.

Jan blev født på Amager 1952. Hans forældre hed Allis og Gunner Dahl Madsen.

Jan's første ferie blev en tur til Sejerø hvor han efter sigendeskulle have været vild med at malke køer. Den næste fere blev til Bornholm i 1960 hvor Jan skulle starte en tradition som sulle følge ham resten af livet. Jan havde den evne til at komme til skade al steder og med hvad som helst. Allis og Gunner fortæller historien som lyder. Jan kravler op i et højt træ, men falder ned og får en stor flænge i benet, må køres på hospitalet og bliver syet uden bedøvelse. Et par år efter skulle endnu en ulykke sætte sit ar på Jans uheldige krop. Som 12 årig skyder Jan og en kammerat med haglgevær på Jans værelse på Amager. Desværre blev din far ramt i hånden. Det er det tætteste Jan ville komme på en skade med et våben.

Jan har altid været en selvstændig. Han var på spejderferie ved sejerøbugten.Forældre skulle mødes i lejren, men hans forældre fik postkort fra Jan, at der ikke kom nogen, men de måtte gerne sende penge. Spejderlederen skrev på postkortet inden det blev sendt til dem, at der kom mange forældre, så de kørte også derop for at besøge deres eneste barn.

Jan gik ud af Sundbyvester skole som 18 årig og begyndte på teknisk skole. Hans drøm var at bliv fin mekaniker , men det var ikke muligt at finde en læreplads.

Som 15 årig møtte Jan sin kæreste og fremtidige kone Janne Sørensen. De blev gift i 1978. Samme år fødte de deres datter Louise Dahl. Jans store drøm havde altid været en søn. 4 år efter i herrens år 1982 blev han endelig skænket en velskabt søn som skulle blive hans livs støste øjeblik (citat: Jan Dahl)

I dag er Jan chef i sit eget firma kaldet Global Weighing. Her arbejder han idag sammen med hans kone Janne Dahl.