Bruger:Fodbold2366

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

Fodboldspille

Sandra Jørgensen
Personlig information
Fulde navn Sandra Jørgensen
Født 13. september 2001 (16 år)
Hillerød, Danmark, Denmark
Statsborger Denmark
Højde 166 cm
Position Målmand
Klubinformation
Nuværende
Allerød FK
Nummer 1
Ungdom
2012-2016 IS Skævinge
2016-2017 Allerød FK
Seniorkarriere*
År Hold Kampe (Mål)
2016- Allerød FK 14
* Seniorklubkampe og -mål tælles kun for den hjemlige liga og er opdateret den 1. September 2017.

† Kampe (mål).

‡ Landskampe og -mål er opdateret den 1. September 2017

Sandra Hansen Jørgensen (født 13. September 2001 i hillerød) eller blot Sandra Jørgensen, er en dansk fodboldspiller, der spiller for den danske klub Allerød FK.

Sandra startede sin karriere i skævinge, da hun blev skadet. I hendes første kamp blev hun sat på målet, det var i et lokalopgør mellem Skævinge og Hillerød.

Klubkarriere[redigér | redigér wikikode]

Jørgensen startede sin karriere i to om gange, hun startede første gang da hun var 5 for drengene. og igen 2012, men denne gang for pigerne. Hun skiftede klub da cheftræneren valgte at sætte hende på anden holdet, som spiller 8-mands, og han vidste godt at hun ikke ville kunne udvikle sig. så i hendes sidste halv-sæson, spillede anden holdet også 11mands, men de kunne "ikke" spille fodbold, så hun vaglte at skifte til Allerød FK. I hendes afskedskamp tabte de 8-0 til birkerød. hun fik maget mere selvtillid af at skifte til allerød,

IS Skævinge

I skævinge gik det rigtig godt for hende, indtil de fik ny cheftræner så gik ALT nedadbakken for hende. hun røg ned på andet holdet som den bedste målmand i truppen. hun var fem gange bedre form end den anden målmand, hun var maget strækker end den anden målmand. da hun fandt ud af hvorfor hun røg ned så blev hun rasende. han sat Jørgensen ned fordi at hun hardet en dårlig pieode på en lille ugestid, det gad hun ikke at være med til, så hun kom ikke til nogle af holdtræningerne i en måned, men tog til træning hos U/14 drengene i stedfor, og hun spillede også kampe med dem, hun "kom til at skylde" nogle penge til bødekassen, hun betaler dem ikke tilbage. sidste gang hun spillede med førsteholdet var til hendes første og sidste sjælandsmedterskabet med dem.

Allerød FK[redigér | redigér wikikode]

i allerød startede hun på U/15, hvor hendes debut kamp var en træningskamp mod birkerød U/17 pigehold, hendes rigtig debut var i en pokalturningen mod Skævinge, hvor hun reddet rigtige gode bolde i begge halvleg. hvor det endte 0-0 i ordinært tid, hvor hun og holdet skulle ud i straffesparkskonkurrence, hvor hun trak det længste tråd, hun og holdet vandt 3-5