Spring til indhold

Bruger:Gaming og Gaming

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hvem er Gaming Og Gaming ? :)

[redigér | rediger kildetekst]

Gaming Og Gaming er lavet af to mennesker ved navn Jannick og Casper. de spiller gta 5 saints row 4 og alt muligt. Casper er 12 år og Jannick er 12 år samme alder. Men de har ikke spillet sammen og Casper er den eneste der har lagt noget ud. Casper går under navnet i spil Casperthor. Jannick går under navnet i spil Troppez. Jannick og Casper har en PS3. Casper har en PC. Jannick har ingen PC.

Hvad hedder de spil de har.

[redigér | rediger kildetekst]

Casper hedder på steam MasterOfGaming og på MSP Minecraft PS3 og Growtopia CasperThor. og i C9 Master Thôr og på Skype Casper Nielsen :). Jannick hedder på MSP Troppez og på PS3 Troppez5.

Kan man spille sammen med dem?

[redigér | rediger kildetekst]

Ja de vil super godt have nogen med i videoerne bare spørg på Skype og sige i er dansk og vil spille med os Navn på Skype Casper Nielsen :). Jannick har ingen skype

Hvad for nogen spil har de ?

[redigér | rediger kildetekst]

Casper har Call Of Duty Black ops og Ghost og Advanced Warfare og GTA 5 Og Sims 4 og WWE 2K15 Dynasty Warriors 6 Saints Row 3 til ps3. Far Cry 4 Til Ps3 Assassins Creed Unity til PC Sly Copper Thieves In Time Sleeping Dogs Infinity 1.0 og 2.0 TF2 Unturned Minecraft Diablo 3 Sims 4 til PC Payday 2 Til PC Spore Og Medal Of Honer WarFigther. Jannick spil Fifa 11 12 13 14 og 15 Far cry 3 battlefield 3 MSP og Far cry 2

Hvad for en youtuber syntes de er bedst

[redigér | rediger kildetekst]

Caspers Youtuber er helt klart Son Michael han Elsker Son-Micheal Video og Jannicks er GamingAmmunition Jannick er med i deres gruppe i gta 5 og han ser deres video.