Spring til indhold

Bruger:Gedesnegl

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

En Gedesnegl er et sylted dyr, som lever i sylternes værden. Den er, som navnet siger, en krydsning mellem en snegl og en ged.


Historie[redigér | rediger kildetekst]

Den oprindelige gedesnegl blev efter sigende skabt, da en af sneglene under Quasimodo's armhule ved et uhæld voldtog Esmaralda's ged. Gedden opdagede selvfølgelig ikke at den var gravid, før det lille sneglefoster begyndte at få gedebukkeben, horn, og briller. Under fødslen blev Esmaralda så bange, at da Quasimodo tog gedesneglen i Armene og kiggede på den, fik han en hård knytnæve af hende, lige i fjæset, og fløj helt til en anden dimension. Denne dag er siden blevet kendt som Den Syltede Kolonisering. men da Gnoften kom og koloniserede landet lige ved siden af, kom de i problemer, gedesneglene var af instinkt venlige overfor gnofterne, og ville gøre dem til venner, men gnofterne blev så stødte over dæres humor og lugt, at de begyndte at true gedesneglene. kort æfter kom gedesneglene i tanker om at de var sultne, og begyndte at gnaske de små gnofter til atomer. Dette har siden været deres livret.

Adfærd i den syltede natur[redigér | rediger kildetekst]

Gedesneglene bliver altid født med styrke -2,25 briller, hvis denner styrke varierer regnes det for urenhed blandt Gedesneglene og det bliver nødt til at spise hønsesalat i 30 dage og 30 nætter. Gedesneglens livret er gnofter. Gnoftegrød til morgenmad, smørregnoft til middagsmad, og gnoftesalat med gnoftesovs til aften. denne rutine er blevet meget vanedannende for de små dyr. Gedesneglenes største fjende er Rumlebumlerne, de kom til ved den kemiske revulution da gnofterne udviklede Syltereaktoren og en af dem senere sprang i luften. rumlebumlen blir dog opløst ved kontakt med ruskensnuskisnaski, som gedesneglene siden har haft på lage i store mængder som forsvar.