Bruger:Hockeyindustrien/Revurdering

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

På denne side kan du anmode om, at en artikels status skal revurderes. Det kan du gøre, hvis du mener, at en artikel ikke længere lever op til de krav, der er til dens status - for eksempel hvis artiklen er blevet forældet, eller hvis artiklen slet ikke burde være blevet vedtaget i første omgang.

Du kan anmode om at få frataget alle statusmarkeringer på denne side - lovende artikler, gode artikler, fremragende artikler, fremragende lister og anbefalede emner. Artiklen bliver målt op imod alle statuskriterier på samme tid, så en fremragende artikel behøver ikke helt at miste sin status, men kan i stedet blive mærket som - for eksempel - lovende. På denne side foretages dog kun vurderinger, der degraderer en artikels status. Hvis du vil indstille en artikel til en højere statusmærkning, skal du gøre det på de respektive nomineringssider.

Hvordan indstiller man artikler til revurdering?[redigér | rediger kildetekst]

Alle registrerede brugere kan indstille en artikel til revurdering (og kun registrerede brugere). For at indstille en artikel til revurdering, skal du følge disse fire trin: (erstat sidenavn med navnet på den side du indstiller)

1. Annoncer nominering Indsæt og tilpas selv skabelonen {{milepæle}} på artiklens diskussionsside eller tryk på knappen nedenfor og følg den simple instruks.

2. Opret afstemningsside For at oprette en afstemningsside til artiklens vurdering skal du skrive artiklens navn efter skråstregen i feltet herunder, og trykke «Foreslå ny artikel». Følg instruktionerne.

Skabelon:RAAforslag

3. Tilføj en linje til siden med vurderinger. Følg   dette link   og tilføj denne linje under dem, som allerede er der:
{{forslag|sidenavn}} eller:
{{forslag|sidenavn|X}}, hvor X erstattes med tallet for en gentaget vurdering.
4. Så er du færdig! Du har indstillet en artikels status til revurdering.

Hvis du ikke forstår det kan du bare spørge om hjælp.

Tidligere revurderinger af artikelstatusser bliver flyttet til arkivet.