Spring til indhold

Bruger:Ihab Sobh

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

CPH FLYT

Er et flyttefirma der varetager flytning af løsøre for private og virksomheder, med hovedkontor på Frederiksberg i København.

Virksomheden blev etableret i 2020 og er en P-enhed til Danavia A[1]pS og et datterselskab til Ihab Holding[2][3]


CPH FLYT yder service på helle Sjælland, og tilbyder også sine tjenester over hele Danmark selv eller via sit partnerskabsnetværk. CPH FLYT er en meget kendt dansk virksomhed i hovedstadsområdet.

Siden 2020 har CPH FLYT hjulpet mange mennesker med at rykke fra A til B. De flytter både for private og virksomheder, og alle deres flyttemænd har minimum 5 års erfaring fra branchen.[4]


Værdier:[5]

  • Ansvarlighed
  • Respekt og omhu
  • Samarbejde og kommunikation


Udstyr

Der er forskellige former for specialudstyr der kan benyttes i forbindelse med en flytning. f.eks.

El sækkevogn til trapper. Med elektriske sækkevogne til trapper slipper flyttemænd for at anstrenge sig, for at få tungt gods op ad trappen.

Møbellift, der kan opstilles ud for en opgang, og levere kundens indbo lige til altanen eller vindue, nemt og enkel, uden at bære møbler op igennem opgangen. Denne bruges til f.eks. store møbler, der ikke kan komme op hvis man har en smal opgang.


Ansvar:[6]

Firmas ansvar

Firmaet er udelukkende ansvarlig for forsvundne eller beskadiget genstade, såfremt skaden/bortkomsten skyldes en fejl fra selve firmaet eller ansattes side.

Firmaet står ikke til ansvar for skader, der bunder i en genstand egen skrøbelighed eller på anden måde force majeure.

Ej heller er firmaet ansvarlig for bortkomst eller skade, som forsages ved at kunden eller dennes familie, venner eller lignende har håndteret genstanden. Firmaets erstatningspligt begrænses til genanskaffelsespriser. Aktionsværdi erstattes således ikke.

Såfremt en genstand opdeles i flere oppakninger, står firmaet kun til ansvar for én oppakning. Dvs. at såfremt enkelte dele af en genstand beskadiges, er firmaet ikke erstatningsansvarlig for hele genstanden, men udelukkende den beskadigede del.

Så snart firmaet har udbetalt den fulde erstatning for en genstand, overgår ejendomsretten til genstanden fuldt ud til firmaet.

Kundens ansvar

Ansvaret påhviler kunden såfremt denne ønsker at gøre opmærksom på særlige værdigfulde genstande såsom designermøbler og lamper, antikviteter, kunstgenstande, malerier, orientalske tæpper, guld, sølv eller ædle stene. Dette er dog ikke begrænset til disse gentande kun.

Kilder

  1. ^ https://www.danavia.dk/
  2. ^ https://mgauto.dk/
  3. ^ http://ihab.dk/
  4. ^ https://www.cphflyt.dk/
  5. ^ https://www.cphflyt.dk/om-os
  6. ^ https://www.cphflyt.dk/betingelser