Bruger:KFL

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Baggrund [redigér | redigér wikikode]

Jeg er aktuar, cand.scient. i matematik og statistik fra Århus Universitet. Jeg har arbejdet inden for undervisning, direkte skadesforsikring, skades genforsikring, forsikringstilsyn og livsforsikring


Politisk tilhørsforhold[redigér | redigér wikikode]

Jeg har været medlem af Venstre i ca 30 år, men har meldt mig ud på grund af den politik Anders Fogh har ført. Der er ikke tale om en liberal politik, men derimod en centralistik, socialistisk,ikke folkelig politik. Han har ført Danmark ind i krigen i Irak på løjnagtigt grundlag, svækket de borgerlige rettigheder og lagt et stor antal danskere for had, dvs smagsdommere, rundkredspodagoger, etc...

Jeg er ikke medlem af noget parti i dag.

Interesser [redigér | redigér wikikode]

Matematik, statistik, forsikring, natur, fugle, klima, miljø, forskningspolitik og public relation. Kronik og læserbrevsskribent.

Inden for matematik er det fraktaler, inden for statistik er det Extreme value theory, inden for forsikring er der katastrofeskader og invalideskader og inden for fugle er det primært trækkende rovfugle. Med hensyn til klima er jeg bredt orienteret, men på igen på et forskningsniveau.

Programmeringsprog: APL,VisualBasic,SAS..


Mest dominerede interesse for tiden: Public Relation,Edwards Bernays, Ignatius De Loyola, Tænketanke samt deres indflydelse på den politiske beslutningsproces.

Mest benyttede webblogs og hjemmesider[redigér | redigér wikikode]