Bruger:Kali (Rapper)/sandkasse

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Kali (rapper)[redigér | rediger kildetekst]

Kaspar Andersen (født 11 November, 1985) også kendt proffesionelt som Kali er en dansk rapper og sangskriver fra pladeselskabet Homechill Recordings.

Kali har optrådt på scenen med nogle af de største danske rappere og djs såsom: Pede B , DJNOIZE, Grandmaster Dee Pee & også den helt store amerikanske stjerne J. Ro fra supergruppen Tha Alkaholiks.

Kali har været i musikindustrien i mange år og har deltaget i utallige freestyle konkurrencer som ung og var i år 2017 til audition i det danske tv program Danmark har talent på kanalen TV2.

Efter 30 år på denne her jord, med en opvækst med en masse drama og svære tider som barn og ung, vælger Kali i år 2017 at tage sin musik og sit liv meget mere seriøst, og udgiver hermed i år 2018 hans debut album De glemte numre. alt materiale på Kalis debut album var mere end 10 år gammelt, dette valgte Kali at få udgivet så en masse kreative år ikke ville blive spildt. Pladeselskabet Homechill Recordings tog denne her meget vigtige beslutning og Kali fik sin chance om at fortælle lytterne om hans frustrationer og generalle oplevelser som ung teenager.

De glemte numre indeholder bl.a. numrene: Helsingoranere, Tilgivelse & Min tur, som også eksisterer som musikvideoer på YouTube og Facebook.

Kalis musik handler inspirerende budskaber og fortællinger om livet på godt og ondt, som mange mennesker kan spejle sig i.

DRs platform KarriereKanonen har brugt ordene:

Yeah, pas på Helsingør rap vibes! - KARRIEREKANONEN

Det går hurtigt, så lyt godt efter når Kali rapper, for det er tight! - KARRIEREKANONEN

Homechill Recodings[redigér | rediger kildetekst]

Homechill Recordings som er tidligere kendt som Homechill Records, startede tilbage i start 2013 af Daniel Svensson og selskabet blev senere hen i år 2017 nødt til at skifte navn af flere vanskelige grunde. Homechill Recordings bliver stadigvæk idag kørt af Svensson og hans højrehånd Alexander Lewis "AJ" Egeskjold, som har været en del af Homechill Recordings siden start/midt 2013 som rapper, producer og højre hånd for selskabet og nu har selskabet budt Kali velkommen.

Diskografi[redigér | rediger kildetekst]

Studiealbum

Singler[redigér | rediger kildetekst]