Bruger:Km54dk/Sandkasse

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Partikelfilter 2020 Sept 4

Lige PT læses der på TxT TV side 119 at indtil flere borgmestre vil forbyde alle former for dieselbiler grundet at man ikke kan få partikkel filter til alle typer biler. Begrundet med at der er indført miljøzoner i 3 storbyer.

Hertil mener jeg at det ikke kan passe at dieselbils ejere skal påkræves evt. at købe anden type køretøj fordi der ikke kan købes et filter til bilejers køretøj som disse borgmestre vil forbyde at køre i byerne og hertil udvider deres beføjelse til at forbyde disse køretøjer til regristrering.

Min opfattelse er her med en noget anden løsning. Da man som evt. mekaniker kunne tænkes at ville servicere de kunder der kommer i klemme hvis sådanne regler bliver udført til lov for regler til miljøzoner. Som en løsning kunne man lave disse filtre ved at flance omsvejse købs produkter til filtre ved at ommøblere en almindelig type Partikkel-filter som kan tilpasses til et kunde produkt. partikkelfilter kan nok købes som et løstvægts produkt fra vare hylden givetvist også i forskellige størrelser til store som små motore. Er der nogle der vil byde ind med viden omkring størrelserne til filtre til forskellige motor størrelser. for her er der en mulighed til en forretning.

Jeg ser muligheden for her til løsvægts partikkelfilter til Diselbiler som også er en løsning der kan tilkøbes benzinmotor typer der skal bruge katalysator som også kan købes i et løsvægts produkt til omsvejsning til forskellige motor størelser.

Kategori mangler
Denne side hører til i en eller flere kategorier. Kategoriser venligst denne side ved at placere den sammen med lignende emner. Fjern skabelonen efter kategorisering. Bemærk, at kategorier påsat via skabeloner, samt meget generelle kategorier ikke bør betragtes som tilstrækkelige.