Spring til indhold

Bruger:Lars morten bek

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Lars Morten Bek er ejer af hjemmesiden www.runescapenews.dk og skriver dermed ting om blandt andet MMORPG spillet RuneScape som er et super populært spil men som ikke lige har blæret sig om deres spil som blizzard har om World Of Warcraft!

På runescapenews sker der mange ting blandt andet at der er en dansk klan liga! og at det er danmarks tredje bedte fansite, vi laver videoer og meget mere besøg den hvis du er RuneScape spiller! (dansker) www.runescapenews.dk

(indtil videre har Lars ligget disse ting til RuneScape emnet)

Fansites omkring RuneScape Der er også nogle fansites til spillet RuneScape som hjælper dig med feks. Penge metoder, quests, kamp guides og en masse andre ting som har med RuneScape at gøre. Der er også en Dansk RuneScape Klan liga som blev lavet af RuneScapeNews.dk (en dansk fansite til MMORPG spillet RuneScape) Ligaen er givet navnet ClanDK-Open som efter ejeren af RuneScapeNews betyder: "Denmark Clan Olympic league" Der er omkring 70 medlemmer.


[redigér] Spillere på RuneScape Der er 8Millioner aktive betalene brugere, rundt omkring i verden som spiller RuneScape. Og Ca 16Millioner forskellige aktive brugere er logget ind på RuneScape på bare 1måned. Indtil videre er der blevet lavet 130-135Millioner accounts i spillet!