Bruger:Ldyrner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Lars Dyrner er statsautoriseret revisor med over 20 års erfaring i revisorbranchen. Lars har altid interesseret sig for faglige forhold, processer, kvalitetssikring, videndeling og overholdelse af lovkrav til revisors arbejde, hvilket har givet stor erfaring i it-systemer, revisor værktøjer og undervisning.

Lars hørte første gang om XBRL i 1999 har siden beskræftiget sig med XBRL. Lars har været formand for XBRL Danmark fra stiftelsen i 2004 og de følgende 7 år. Lars har endvidere deltaget i en række internationale XBRL fora, herunder bestyrelsen for XBRL international, som repræsentant for XBRL.dk og Foreningen af statsautoriserede revisorer, FSR. Lars har endvidere været primus motor for konferencer, som er afholdt i regi af XBRL Danmark. Arbejdet med XBRL har været frivilligt arbejde, der er udført i såvel fritid pro bono, som arbejdstid.

Lars har 5 børn med Dorrit, 4 drenge og en pige. Han bruger en stor del af sin fritid på fodbold med de mindste, som begge spiller i årgang 2000 i Karlslunde. Herudover går fritiden med camping, have, huset, computere og lidt arbejde.

Lars startede i 2011 som selvstændig XBRL konsulent under navnet DyrnerConsulting, , hvilket giver en masse spændende udfordringer.