Spring til indhold

Bruger:Miaa/sandkasse

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
PTA står i juli 2019 foran et maleri, der er malet af Carl Trier Aagaard CTA PTA's bedstefar
Peter Trier Aagaard - PTA juli 2019

Peter Trier Aagaard-Jensen[redigér | rediger kildetekst]

Kendt under kunstnernavnet PTA[redigér | rediger kildetekst]

Født den 1. maj 1979 i Hadsten i Danmark.

Dansk rapper og formidler, kendt som PTA ‘det omvandrende Hiphop-leksikon‘, performer og skribent med specialerne Hip hop, Wrestling og The Simpsons.

Vandt i 2002 andenpladsen i MC's Fight Night (https://da.wikipedia.org/wiki/MC%27s_Fight_Night -forkortet MCFN eller MCSFN) var en årligt tilbagevendende dansk DM-konkurrence i disciplinen improviseret rap (freestyle) arrangeret af Primo Entertainment. PTA har senere fungeret som dommer i denne konkurrence.

PTA har optrådt utallige steder lige fra små kirker i Nordjylland til Cirkusbygningen- og KB Hallen i København, og ofte brugt som indkaldt ekspert i Radio og TV udsendelser (https://www.dr.dk/musik/20-aar-siden-gik-eminem-i-flaesket-paa-alt-og-alle-men-burde-han-snart-holde-mund) om især hiphop, men også om Wrestling og The Simpsons. I Norge, Island og Tyskland har PTA holdt oplæg om hiphop på universiteter i disse lande.

PTA har været medredaktør af bladet Dubcnn magazine, der fra 2009-2010 udgav 11 numre om Hiphop, comedy, games, grafitti, wrestling, street art og dj’ing, samt været en hyppig skribent i musikmagasinet Gaffa (https://gaffa.dk/artikler/2019/maj/pede-b-verdensmester-i-dansk-rap/).

Har afholdt hiphop-skoler.

Har fuldtidsbeskæftigelse som lærer på en specialskole

Diskografi[redigér | rediger kildetekst]

Credits Pengetræerne All Stars Various – MC's Fight Night All-Stars Empire (2) 2003

PTA Intro Toxis Allstars – Toxis Allstars (Memory Stick, MP3) Toxis Records TOXIS013 2022 https://www.discogs.com/artist/5270237-Peter-Trier-Aagaard

Kilder[redigér | rediger kildetekst]

Ekstern henvisning[redigér | rediger kildetekst]

pta@ptas.dk http://www.ptas.dk/