Spring til indhold

Bruger:Nikolajilsoe

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Nikolaj "Whist" Ilsøe[redigér | rediger kildetekst]

Nikolaj "Whist" Ilsøe er kendt for sit talent inden for kortspillet Whist. Nikolaj "Whist" Ilsøe er såkaldt 4X mester i Whistgruppen (bestående bl.a. af mongolklubben). Ilsøe har igennem flere sæsoner vist, hvorfor han regnes for en af de absolutte topspillere i verden. Ilsøes spillestil er kendetegnet ved taktik, overblik samt overskud.

Ved den netop afgjorte prestigefuldte tunering "Lech open" - gik Ilsøe hele vejen, og slog mange fra den øverste verdenselite. Ilsøe kunne lade sig hylde, og tage en premiecheck med hjem på knap 66 millioner Euro. Ilsøe anslåes til at have en formue på knap 40 millarder danske kroner. Ilsøe er en meget populær person, og følges af over 600 millioner mennesker på Instagram.

Fremtiden: Ilsøe har endnu ikke besluttet hvad fremtiden skal bringe, men overvejer at tage en sidste sæson i Whistgruppen. Dermed vil han kunne nå op på 5 sejre. Yderligere har Ilsøe luftet tanken om, at tage til USA efter sommeren 2017 - og stille op til præsidentvalget i 2020.

Skandalerne: Til trods for Ilsøes parforhold med Julie - er Ilsøe gentagene gange blevet taget i en femkant med hhv. Cameron Dias, Jessica Alba, Scarlett Johanson samt Sarah Jessica Parker.