Bruger:Noah Bæk Hansen/sandkasse

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Ringkøbing på katastrofekurs[redigér | rediger kildetekst]

Ringkøbing har været udsat for katastrofer lige siden den skæbnessvangre dag d. 2 marts 2011.

Her blev Rinkøbing nemlig ramt af en meteor som var så stor at halvdelen af byen lå øde efter. Kort efter opdagede man at meteoren havde en sygdom med og alle begyndte at blive blå og små.

Desværre gik det kun ned ad bakke derfra, da Kina valgte at sende atombomber afsted. Dette gjorde at Ringkøbing blev jævnet med jorden og forbelv sådanne i 5 år. Heldigvis opfandte en kemiker ved navn Peter Sander fra byen en radioaktivitetsstøvsuger, som kunne suge al radioaktivitet fra byen.

Efter radioaktivitetesstøvsugeren var færdig med at fjerne al radiaktivitet kunne byen igen beboes. Folk begyndte at strømme til da Ringkøbing efterhånden var blevet meget populær. Til alles forbavselse kom der et jordskælv, med en målig på 200 på richterskalaen, blot få måneder efter byen igen var blevet bosat, hvilket splittede byen i to. De to dele ville ikke længere hedde Ringkøbing N og Ringkøbing S, så de fandt på to nye navne: Filealle og Broorthmor.

Dog var freden endnu ikke kommet da revnen der skilte Filealle og Broothmor begyndte at blive større, og snart begyndte der at komme lava op. Dette gjorde dog ikke byen mindre populær da en ung dreng ved navn Tobias valgte at lave en pølsevogn hvor pølserne blev ristet af lavaen. Dette viste sig at blive en stor succes og Filealle og Broorthmor kom på verdenskortet for Tobias' pølsevogn.