Bruger:Philip kjaer

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Kris Skriver[redigér | rediger kildetekst]

Kris Jensen Skriver (født 10. november 1988) er en dansk byrådsmedlem. Han er mest kendt for sine valgplakater i Billund Kommune.Han til dagligt som "folkeskolelærer" på Lynghedeskolen i Grindsted, hvor han underviser i: Dansk,idræt, historie og andre spændene fag.

Siden 2017 har han haft "den berygtede klasse" 9.b." Vi har spurgt hans kollega Henning P. om hvordan han er som kollega. "Han er en meget engageret i sit arbejde og han brænder for politik"


Kris Skriver har siddet i byrådet i Billund Kommune siden 2013, hvor han blev valgt med 157 personlige stemmer. Med Kris's egne ord: Jeg stiller op som nummer 2 på den socialdemokratiske til liste. Jeg er 28 år og arbejder som skolelærer på Lynghedeskolen, afdeling Søndre i Grindsted. Jeg er desuden fodboldtræner i Grindsted GIF. Jeg sidder i byrådet i min første periode, og jeg håber, at du vil hjælpe mig til at få en periode mere. Hvis det lykkes så vil jeg arbejde for en bedre borgerinddragelse i kommunen.

Derudover er det vigtigt for mig at arbejde for en fortsat udvikling af daginstitutions- og skoleområdet. Deriblandt vil jeg arbejde for bedre normering på daginstitutionsområdet og et klasseloft i folkeskolen. Det er også vigtigt, at vi arbejder aktivt med at inddrage de unge i kommunen og sørger for, at vores Campus fortsat har gode betingelser. Det er nemlig rigtig vigtigt for Grindsted. Den offentlige transport skal desuden styrkes, dette kunne eksempelvis gøres med en sløjfebus.

Grindsted Rutebilstation

Sidst men ikke mindst skal vi tage ordentligt hånd om de svage i samfundet, og vi skal sikre en værdig ældrepleje.

Kris Jensen Skriver (S) er medlem af byrådet i Billund kommune, hvilket han har været siden 2014. Han er medlem af Handicaprådet, Unge- og Kulturudvalget samt Voksenudvalget.


Skrevet af: Philip Kjær og Nathalie Bianchi.