Spring til indhold

Bruger:Sagtw/helligaand

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Antallet af molekyler i helligånden[redigér | rediger kildetekst]

Jf. vores samtale om at betragte Helligånden som en såkaldt idealgas, der opfylder idealgasligningen, kan man beregne antallet af molekyler i Helligånden. Hertil skal der anvendes nogle størrelser for Helligåndens tryk, temperatur og volumen:

Helligåndens tryk[redigér | rediger kildetekst]

Det er let at indse, at Helligåndens volumen må være 1 atmosfæres tryk (101325 Pa i SI-enheder). Hvis dens tryk var højere end een atmosfære, ville luften omkring den skubbes bort, hvilket betyder, at det ville blæse i alle retninger ud fra Helligånden. Tilsvarende ville alle vinde blæse ind mod det punkt, hvor Helligånden befandt sig, hvis trykket var lavere end 1 atm. Begge situationer gør det let at lokalisere Helligånden ved at måle vindgradienter, og eftersom man ikke kan pege på Helligånden, må dens tryk være lig atmosfærens tryk.

(Der er nogen, der siger, at trykket ikke er een atmosfære alle steder i Universet, og at trykket f.eks. falder, når man bevæger sig op på bjerge og sådan noget. Dette er verdslig/satanisk snak og bør slås hårdt ned på. Hvis Gud ville have, at vi klatrede rundt på bjerge, havde han gjort os til geder. Og hvis Han havde ønsket, at vi skulle benytte os af Internettet, havde han givet os en bredbåndsforbindelse i røven i stedet for en blindtarm. Bare det, at du læser disse ord, vækker Guds harme i ubeskrivelig grad. Så er det sagt!)

Helligåndens temperatur[redigér | rediger kildetekst]

Helligånden har det med at benytte sig af ild. Og da Gud ikke er vattet, taler vi her om ilden fra en skærebrænder. Denne ild har en temperatur på omkring 1300 grader celsius (1573, 15 grader Kelvin). Dette er naturligvis Helligåndens temperatur.

Helligåndens volumen[redigér | rediger kildetekst]

Helligånden er alle vegne, derfor er dens volumen lig med volumet af det kendte univers. Partikelhorisonten i universet er på 46,7 milliarder lysår i alle retninger, hvilket giver os en kugle med et rumfang på kubiklysår eller kubikmeter.

Beregningen[redigér | rediger kildetekst]

Ifølge idealgasloven: kan antallet af mol i Helligånden isoleres:

Ved indsættelse af tallene:

.

Ved brug af Avogadros konstant kan antallet af mol omregnes til antallet af molekyler:

molekyler.

Som så mange andre højhellige ting er dette tal svært at forholde sig til. Antallet af partikler indenfor partikelhorisonten er omkring , så Helligånden har altså molekyler for hver eneste partikel i Universet.

Ifølge denne side er der samlet set ca. sandkorn på Jorden. Med disse tal in mente får vi, at antallet af molekyler i Helligånden er ca. det samlede antal sandkorn, der ville findes på 17100 jordkloder for hver eneste partikel i Universet.

Til sammenligning hertil indeholder et menneske ca. 10.000.000.000.000.000.000.000.000 partikler, så vi ser, at Helligånden er særdeles godt repræsenteret i hvert eneste menneske. Så kan krops-thetanerne godt gå hjem og lægge sig!


/TW