Bruger:Surelars/planer

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Aktivitet[redigér | redigér wikikode]

For tiden roder jeg med:

  • at lægge Grammy sider ind. Der er mange, og det er lidt et fjollet projekt, men nu er jeg gået igang. Der skal osse skrives lidt mere på hoved-siden om Grammy.
  • skrive om især britisk blues-rock. Jeg har skrevet om et par bands og musikere (blind Faith, Yvonne Ellimann, etc.), og der skal fyldes mere på. Der mangler bl.a. om Ginger Baker, Jack Bruce, Peter Green, Yardbirds, Brian Jones, Mick Fleetwood m.fl.
  • Rydde op i artiklerne om seksualitet. Der skal akut skrives om biseksualitet og trans, og heteroseksualitet skal jo heller ikke glemes.

Planer og Ideer[redigér | redigér wikikode]

Hackere. Jeg har on-and-off været ved at skrive lidt om hackere, både biografier og lidt om kulturen. Jeg har behov for et lidt mere langsigtet plan for det

Datalogi, tidlig IT. Jeg har skrevet en del om historiske computere og diverse pionerer inden for datalogi, computer-design og internet. Det vil jeg arbejde videre med, men der er måske brug for en prioritering og en lidt mere gennemtænkt plan.

Seksualitet. Hele området trænger til en kærlig hånd, men det fletter ind i køn og mange andre ting, så det er en større ting at gå igang med. Jeg tror jeg har brug for at få det snakket igennem og få lidt overblik over strukturen inden jeg gør alt for meget.