Bruger:Walling/Brugerdiskussion arkiv/20070922

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Forside-rod[redigér | rediger kildetekst]

Hej, jeg beklager, at jeg lige kom til at fucke op i forsiden. Men jeg kunne simpelthen ikke finde ud af hvordan jeg skulle gøre det godt igen - så godt at du lige kom forbi :-) --Brandsen 16. dec 2006 kl. 20:33 (CET)

Det er helt i orden. Det er jo det smarte med en wiki at man kan rette andres småfejl :-) Som et lille tip kan du prøve at gå tilbage i historikken for siden og se om der er nogle særlige koder der var der før og som du kommet til at slette. Men nu ved du hvordan den er. --Bjarke Walling 16. dec 2006 kl. 20:39 (CET)


Bygherrre[redigér | rediger kildetekst]

Hej Walling

Jeg kan se du har i dag d.19/12-06 fjernet min rettelse til artiklen "Bygherre" Med min rettelse så sådan ud.


Bygherren er den person eller institution der bestiller en byggeopgave hos en entreprenør eller arkitekt.

Uanset hvem der lover at tage ansvar for hvad, vil det være arkitekt/entreprenørfirmaet der kommer i retten og eventuelt dømmes, hvis der er brud på sikkerhed, manglende overholdelse af aftaler eller byggesjusk. Arkitekt- eller entreprenørfirmaet kan eventuelt prøve at lægge erstatningssag an mod en underentreprenør efterfølgende, hvis denne har lovet noget i byggeriet, og dette ikke er overholdt. I større bygggesager f.eks hvor en kommune står som bygherre vil kommunen være ansvarlig overfor en række plan- og miljølove samt den gældende lokalplan.


Jeg er selv arkitekt m.a.a. og kender til området. Bygherren er ikke ansvarlig for de ting der stod, det er arkitekten eller entreprenøren derimod, så det det var altså rygende forkert det der stod. Derfor lavede jeg rettelsen som du bør gendanne.

Hilsen Morten


Hej Morten. Jeg har ikke noget med artiklen Bygherre at gøre ud over at jeg engang har sat en kategori på. Det er G®iffen der oprindeligt skrev artiklen og det er Wegge der har fjernet dine ændringer. Se i artiklens historik her: Historik for Bygherre. Desuden har PHansen skrevet om det på diskussionssiden. Se den her: Diskussion:Bygherre. Du bør skrive det du har skrevet til mig på denne diskussionsside, så artiklen kan blive korrigeret. Håber du finder ud af det. P.S. Du kan signere dine indlæg med brugernavn og dato ved at skrive fire tilder, sådan her: ~~~~. Resultatet ser ud ligesom min signatur her: --Bjarke Walling 19. dec 2006 kl. 15:41 (CET)


Url-links til portaler[redigér | rediger kildetekst]

Hej Bjarke

Jeg har langt om længe svaret på dit spørgsmål om eksterne henvisninger til portalsider på min diskussionsside. Det ser ud til at oprydningen er komplet. Mvh., Byrial 24. apr 2007 kl. 17:16 (CEST)