Bruger:Ztash

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Jeg er Ztash, og jeg er et voksent menneske, men en barnlig sjæl. Mine opgave her kommer nok ikke til at bestå så meget i at oprette og redigere artikler om vigtige ting, mennesker, begivenheder eller koncepter, men derimod mere fiktive ting, som kan være alt fra spil og nørdesager til bøger og film, især når det kommer til deres historie i Danmark. Jeg synes, at det er en skam, at der er så mange ting, hvis forløb i Danmark går i glemmebogen og går tabt.

For eksempel har jeg lagt mange kræfter i at dokumentere Pokémon-animéen i Danmark—på trods af at jeg ikke rigtigt følger med i den længere—hvor jeg har indsamlet datoer på, hvornår afsnittene blev sendt i Danmark for første gang. Her har jeg blandt andet kontaktet TV2, som gav mig en komplet oversigt over, hvornår hvert eneste afsnit er blevet sendt i Danmark. Det har derimod været sværere at finde frem til datoerne, når de blev sendt på Jetix, Disney XD eller streamet online, da de ikke er til at komme i kontakt med eller få hjælp fra, og jeg har måtte bruge andre kilder, så som den finske wiki, da nogle sæsoner blev sendt eller streamet for første gang i begge lande på Disney XD eller Pokémon TV.

Når jeg ikke laver research til at dokumentere deres historie i Danmark, forsøger jeg hovedsageligt på at gøre den danske wikipedias artikler angående førnævnte artikler mere fyldestgørende, eller få dem til at se lidt pænere ud ved at rette i formateringen.