Brugerdiskussion:87.52.77.100

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hejsa igen. Hold nu igen med de personlige kommentarer. Det har ikke sin plads her. Knud Winckelmann 29. apr 2010, 17:01 (CEST)

Hej Bjørnen. Du er blokeret en dag for konsekvent at overhøre alle de gode råd, som du nu har fået gennem de sidste 2-3 år. Mvh Knud Winckelmann 29. apr 2010, 17:29 (CEST)

Kære Knud Wickelmann, og du er ikke den eneste. Nu forstår jeg bedre, hvorfor Wikipedia blev kritiseret voldsomt i 2009. Unge mænd sidder og bestemmer hvad der er sandt eller usandt. Det gjorde man i Sovjetunionen i sin tid. Wikipedias stifter påstod dengang, at det på den måde var muligt demokratisk at fortælle historien. Men han tog fejl. Nu sidder unge, for det meste mænd og bestemmer sandheden. Med venlig hilsen Bjørnen

Hej Bjørn. Jeg må støtte Knud her. Du har lavet mange gode rettelser i tidens løb, men du har også ind imellem en tendens til at skrive påstande, der ikke er dokumenteret. Der er ingen af os, der havde noget imod, at dine oplysninger i fx Schengen-samarbejdet stod der, hvis der bare var troværdige kilder for dem. Men sådan som du har sat dem ind, står de bare som en personlig påstand, og dermed overholder informationerne ikke kravene til neutralitet, som er helt afgørende i Wikipedia. PS. Og selv om nogen herinde er unge mænd, så er vi også nogle, der er rimeligt modne! Mvh. Arne (Amjaabc) 30. apr 2010, 16:38 (CEST)