Brugerdiskussion:Aribeth

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Frode Steinicke[rediger kildetekst]

Jeg har retableret siden om Frode Steinicke. Vær venlig at redegøre for at den *ikke* er ophavsretsligt problematisk. Når nogen sætter en skabelon, der gør opmærksom på et problem, på en side, skal man tage stilling til problemet, ikke bare fjerne skabelonen. --Palnatoke 21. nov 2006 kl. 11:03 (CET)

vedrørende ophavsret[rediger kildetekst]

Til palnatoke

Materialet om Frode Steinicke er skrevet af kunstneren selv og jeg er blevet bedt om at ligge det på wikipedia af ham. Det er rigtigt at lignende CV'er er tilgængelige på andre hjemmesider, men det er Frode Steinicke der har ophavsretten til det. Det der er lagt ud nu er direkte fra Frode Steinicke. Men hvordan viser jeg korrekt at det jeg har lagt ind ikke er i strid med ophavsretten.??


Hej Aribeth - Jeg havde ikke set denne diskussion da jeg slettede siden om Frode Steinicke, men jeg mener nu heller ikke en udstillingsliste er relevant uden en biografi. Hvis du går videre og laver en artikel (med tekstbiografi) om Frode Steinicke kan du skrive i et afsnit under artiklen ==Kilder/henvisninger==, hvor du refererer tilladelsen. - men prøv lige at kigge lidt i henvisningerne i velkomsten også . vh. Nico 21. nov 2006 kl. 18:31 (CET)

Jamen et kunstner CV er stort set lig med en biografi, og da det er det jeg ønsker at ligge på Wikipedia kan jeg ikke forstå at dette ikke er lovligt.. Vil det så virkelig sige at hvis jeg ligger teksten ind igen ud det famøse udtryk: Curriculim Vitae, så vil teksten ikke blive slettet.?? Hvordan kan du i øvrigt, bare slette en side fordi DU mener den er mangelfuld??

Jeg er ked af at mit arbejde er blevet slettet da det tager tid at ligge det ind endnu en gang. Desuden var jeg af den overbevisning at wikipeda må bruges til det man finder relevant og interessant. Desuden var det meningen at der skulle skrives meget mere, men man skal jo starte et sted! Jeg er ikke engang klar over hvorfor der er blevet slettet nu?? Hilsen Katrine Steinicke

For det første fremgik det ikke at der var tilladelse til at bruge kopien fra hjemmesiden; for det andet fremgik der intet om hvad manden laver eller om ham overhovedet, kun at han eer født og har haft nogen udstillinger. Hvis du kan formulere en tekst om ham kan udstillingslisten let gendannes (personligt finder jeg en ikke relevant, men jeg vil da gerne vide hvad manden laver når han har haft så mange udstillinger) , men jeg gentager : Prøv lige at læse nogle af de henvisninger i velkomsten om hvad Wikipedia er og ikke er, og hvordan man redigerer en artikel. vh. Nico 21. nov 2006 kl. 22:16 (CET)