Spring til indhold

Brugerdiskussion:Barklund

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi


Arkiverede diskussioner[rediger kildetekst]

Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 12. Apr 2021 18:25

Spørgsmål til din motivation for bidrag og deltagelse i Wikipedia[rediger kildetekst]

Kære Barklund

Jeg ved ikke, om der er en måde at kontakte dig mere direkte og mindre offentligt, så bær over med mig, hvis stedet her er helt forkert.

Jeg er studerende ved Københavns Universitet og igang med at tage en eksamen i et kursus, der beskæftiger sig med dansk litteratur på Wikipedia.

En del af min eksamen undersøger motivationen bag content contribution og community participation (begreber fra self-determination theory) på Wikipedia.

Mit emne er fædrelandssange, der i genreteori er en særligt retorisk litterær genre. Jeg prøver, at undersøge hvorvidt praksissen omkring vidensformidling på dette emne lever op til Wikipedias NPOV-pillar, når nu genren i sig selv ikke er spor neutral.

Når man undersøger motivationerne bag bidrag og deltagelse gøres det generelt igennem spørgeskema, hvorefter de subjektive svar analyseres og kategoriseres efter hvorvidt motivationerne er indre eller ydre betingede.

Jeg vil derfor gerne spørge dig, hvad din interesse i fædrelandssange er, fordi jeg kan se, at du for nogle år siden lavede en omdirigering fra fædrelandssang-artiklen til Der er et yndigt land-artiklen. Hvad var din tanke med det? (hvis du kan huske det selvfølgelig).

Jeg er ikke interesseret i en faglig diskussion om, hvorvidt omdirigeringen er rigtig eller forkert, men derimod hvordan du, med din din faglige profil (som opgivet på din diskussionsside), fandt dig selv på to artikler, der kan betragtes som hørende under de litterære eller historiske fag.

Bedste hilsner

Bynke Trolle

Jeg tænker at dette opsummerer årsagen ganske tydeligt? "Nogen" oprettede en ny artikel med teksten fra Der er et yndigt land. Da der allerede eksisterede en artikel herom, var omdirigeringen naturlig. Husk at kigge på historikken for en artikel fo at forstå dens kontekst - det ville have givet dig svaret ret hurtigt. Jeg er derudover komplet ligeglad med emnet - især nu 14 år efter. Morten Barklund [ disk / bidrag ] 11. nov 2020, 04:44 (CET)

Inaktive bot-konto[rediger kildetekst]

Jeg er ved at gennemgå konti, som har bot-flag på den danske Wikipedia. Og der har jeg observeret, at din bot-konto Bruger:Barklundo ikke har været brugt i flere år på den danske Wikipedia. Jeg vil fjerne bot-flaget om 30 dage, hvis du ikke melder tilbage, at du har planer om at bruge den. Ellers kan kontoen generhverve bot-flag ved at du giver besked på Wikipedia:Anmodning om botstatus, hvis du igen får brug for det. Steen Th (diskussion) 28. maj 2024, 10:12 (CEST)[svar]