Brugerdiskussion:Casparphillipson

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Skriv ikke om dig selv[rediger kildetekst]

Hej Casparphillipson. På wikipedia er det ikke velset at skrive om sig selv. En selvbiografi vil have svært ved at leve op til princippet om neutralitet i artiklerne. -- JGC 15. jun 2007, 02:02 (CEST)

Hvis man kigger på historikken til Caspar Phillipson har jeg svært ved at se, at brugeren her har skrevet om sig selv. Så vidt jeg kan se, har han ikke tilføjet en eneste linje tekst, men blot et billede. Artiklen er oprettet af en anden bruger og udvidet af en tredje. --Heelgrasper 15. jun 2007, 04:19 (CEST)
Hovsa - det har du jo helt ret i. En uforbeholden undskyldning til Casparphillipson herfra. Du er dog stadig nødt til at sætte en licens på billedet (og sandsynliggøre at du selv har de fulde rettigheder til det) hvis det ikke skal slettes. Det er et rigtig godt billede, men du skal sørge for at rettighederne til billedet er helt på plads - også i forhold til fotografen. -- JGC 15. jun 2007, 04:25 (CEST)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke valgt nogen licensskabelon, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --JGC 15. jun 2007, 02:02 (CEST)