Brugerdiskussion:Diktatoren

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Tømning af diskussion[rediger kildetekst]

Hej Diktatoren! Er du ikke venlig at lade være med at slette din brugerdiskussionsside? Det er ikke særlig velset herinde, da det minder lidt om hemmelighedskræmmeri og i øvrigt kan fjerne vigtigt information. Du bliver ikke dømt for eventuelle smuttere, du tidligere begået, så længe du bare viser interesse for at deltage konstruktivt i projektet. --PhoenixV 3. maj 2007 kl. 23:09 (CEST)

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl.

Mvh. |EPO| 8. jun 2007, 14:32 (CEST)

vedr. Fidel Castro[rediger kildetekst]

Du har nogle gange slettet Fidel Castro fra artiklen om Diktatorer - det bedes du lade være med i al den stund, han opfylder alle krav for at være på den liste. Hvis du fortsætter med at fjerne ham, kan det nemt opfattes som forsøg på hærværk. - apw 23. jun 2007, 11:20 (CEST)

Omgangstone[rediger kildetekst]

Hvis det her er det debatniveau, du ønsker, må du gerne finde et andet sted at lege. --Palnatoke 29. jun 2007, 15:07 (CEST)

Hej Diktatoren. Tal pænt til andre - også selv om du er uenig med dem. Se evt. Wikipedia:Wikikette. -- JGC 29. jun 2007, 15:08 (CEST) Okay, det skal jeg nok:)Mao-fyren 4. jul 2007, 11:37 (CEST)

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du opretter nye artikler, så husk at wikificere dem. Det vil sige at du sætter relevante opslag i [[ og ]]. Sådan kan læseren også hurtigt slå op i andre relevante artikler.
Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du opretter nye artikler, så husk at kategorisere dem. Du skal altså finde eller oprette en eller flere kategorier, som de pågældende artikler passer ind under.

--PhoenixV 4. jul 2007, 12:22 (CEST)

Husk venligst kategorisering! --PhoenixV 8. jul 2007, 16:20 (CEST)

Først og fremmest er det mest praktisk, hvis du beholder den samme signatur hele tiden. Derudover kan det være noget forvirrende, hvis det navn du underskriver dig med ikke er dit brugernavn. Så en lille opfordring til at bestemme dig for ét navn.

Dernæst må jeg indrømme, at jeg ikke er særlig glad for dit nyeste valg af signatur. Jeg må faktisk indrømme, at jeg føler mig direkte stødt over det og vil på det kraftigste opfordre dig til at ændre navnet til noget mere neutralt.

Slutteligt vil jeg anbefale dig at læse Wikipedia:Wikikette, da du har det med at udtrykke dig meget kraftigt i visse diskussioner. --|EPO| 21. jul 2007, 22:58 (CEST)

Jeg har læst linket i gennem, men jeg må udtrykke mig at på arto er man vant til at andre skifter brugernavne.
Jeg forstår ikke helt at du bliver forarvet over at jeg kalder mig for Diktatoren,Mao-fyren eller Pol Pot.
Værd venlig at læse min bruger-side, så vel du nok forstå det lidt bedre, hvorfor at jeg bruger sådan nogle navne.Pol Pot 21. jul 2007, 23:17 (CEST)
Vi vil gerne have, at debatter forløber så godt som muligt, så derfor er det også en hjælp til andre, hvis du ikke konstant skifter navn. Som du nok kan forstå kan det være forvirrende, hvis du f.eks. på samme diskussionsside underskriver dig med mere end ét navn. Men du kan ikke helt sammenligne Wikipedia med Arto - selvom det måtte virke fristende til tider.
Grunden til min forargelse er min personlige baggrund, hvor min mor og hele hendes familie blev fordrevet fra Cambodja af Pol Pot og hans styre. Jeg ønsker ikke at gå yderligere i detaljer om dette.
Jeg har fuld respekt for, at du åbent skriver, at du har aspergers syndrom - det også modigt, at du gør det. Men et lille råd jeg gennem mange år fik af min far er "tænk før du taler". Det virker som et underligt råd, men det har faktisk hjulpet mig en del. Fordi ofte siger eller skriver man bare det første, man kommer i tanker om. Desværre er det ikke altid, at denne første tanke er den bedste.
Så jeg er sikker på, at du vil glæde de brugere du skriver med på diskussionssiderne - og dem, der blot læser - hvis du bare vælger signaturen "Diktatoren". Dermed henviser du ikke til forskellige personer, der af forskellige årsager ikke kan er særligt populære hos mange mennesker, men din signatur er så også det samme som dit brugernavn. Jeg er sikker på, at det vil glæde mange. --|EPO| 21. jul 2007, 23:30 (CEST)

Okay jeg ændre signaturet til Diktatoren. Diktatoren 22. jul 2007, 14:16 (CEST)