Brugerdiskussion:DottedLine

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi er glade for at se dig, og for at du vil bidrage til projektet. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal gribe det an, er der lidt startinformation ved at følge disse links:

Hvis du ikke er inde i koder, klammer og tegn, så skriv blot uden koder og hold så øje med hvad andre gør ved din tekst de kommende dage. Så lærer du hurtigt hvordan det hele virker :-) Wikipedia er i øvrigt opbygget, så du slet ikke kan komme til at ødelægge noget, selvom du gør noget forkert. Alt kan bringes tilbage til, hvordan det var før, og det er der nogen, som sørger for.

Skulle du gå i stå og ikke kunne finde vejledning, så er der flere måder at få hjælp på. Den allersimpleste er at trykke på "min diskussion" i øverste linje, vælge redigér og skrive et spørgsmål. Så udfylder du ruden "Beskrivelse" forneden og trykker på knappen "Gem side" lige nedenunder. Inden for kort tid vil du sikkert se, at der på din skærm står, at du har fået svar.

Det vigtigste er at udfylde feltet "Beskrivelse", for indholdet af det kan ses af alle på seneste ændringer, så vi véd, hvad der sker.

Med hensyn til billedet Penselsvin - af Niels Bjarne Jespersen.jpg vil jeg spørge dig, om det er dig der har taget billedet, og i så fald om du er villig til at frigive billedet under en fri licens. Hvis du ikke gør dette, vil billedet formentlig blive slettet efter et stykke tid. Hvis du er i tvivl om noget, så bare spørg.

Mvh. Maitch 23. jan 2006 kl. 18:17 (CET)


Hej Ditte,

Du kan svare på min brugerside eller du kan bare svare på din egen. Det sidstnævnte vil jeg foretrække, da diskussionen derved bliver samlet. Jeg skal nok se det, når du svarer tilbage.

En fri licens indebærer, at rettighedsindehaveren siger ja til, at billedet må bruges og kopieres frit af alle (selv kommercielle foretagener). Fotografens navn bliver selvfølgelig stadig nævnt. Hvis du vil vide mere, så læs evt. Wikipedia:Ophavsret.

Du kan se dine brugerbidrag ved at gå ind på enten din brugerside eller diskussionsside, og kigge til venstre i menuen "værktøjer". Der er der et link som hedder "Brugerbidrag". Dine anonyme tilføjelser kommer ikke med på denne liste, men så vidt jeg kan se, så skulle de være på dette link.

Mvh. Maitch 23. jan 2006 kl. 19:50 (CET)

Jamen så siger jeg mange tak for hjælpen. :o)

Når man er logget ind kan man også, uanset hvor på Wikipedia man er, finde et link øverst oppe, der hedder "mine bidrag". --Heelgrasper 24. jan 2006 kl. 00:23 (CET)

Hvis man vil overvåge et emne og også vil se hvis der bliver skrevet på diskussion siderne, skal man så overvåge både det ene og det andet sted?

Det er nok at overveje artiklen, så kan man også se ændringer på diskussionssiden. --Heelgrasper 25. jan 2006 kl. 18:01 (CET)
Man får både artikel og diskussion med, når man overvåger, uanset om man klikker på linket på den ene eller den anden side. --Palnatoke 25. jan 2006 kl. 18:05 (CET)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 13. mar 2006 kl. 04:31 (CET)