Spring til indhold

Brugerdiskussion:Dr. Jones~dawiki

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hejsa!

Du lader til primært at interessere dig for KeepFocus A/S og virksomhedens produkter. Har du nogen tilknytning til firmaet? --Palnatoke 2. mar 2007 kl. 12:58 (CET)

Ja, det har jeg. Derfor følte jeg mig også rimeligt kvalificeret til at fylde tomrummet om firmaet ud.

Men jeg regner så sandelig ikke med at stoppe her - dette var bare min første indskydelse, men verden er endnu fuld af emner, firmaer, koncepter og personer, der ikke er beskrevet.

Kunne være interessant at vide, hvilken tilknytning du har til virksomheden. F.eks. om du ejer ophavsretten til deres billeder. Foreløbigt har jeg markeret Billede:Energyguard display.jpg som tvivlsomt licenseret og vil blive slettet om ca. 14 dage, hvis der ikke sker afklaring. --|EPO| 2. mar 2007 kl. 17:27 (CET)
Ligeledes skal du prøve at skrive en anelse anderledes i f.eks. artiklen om EnergyGuard. Synes den bærer præg af at være en annonce eller reklame for produktet.

No prob. Jeg ændrer teksten. Det var bestemt ikke meningen at lave en salgstale - det er ikke ligefrem meingen med Wiki. Måske er jeg bare farvet af, at jeg selv synes, det er et genialt produkt.

Hvad billedet angår, så har jeg selv taget det til KeepFocus. Hvilken slags dokumentation er der brug for, for at billedet kan godkendes?

Undskyld det sene svar. Der kræves i dette tilfælde ingen dokumentation for, at du er fotografen. Men der er et andet problem med billedet, da det viser et beskyttet produkt og alt andet omkring dette er skåret væk. Dette giver nogle problemer i forhold til virksomhedens rettigheder til produktet. Derfor skal vi gennem OTRS have virksomhedens tilladelse til, at deres produkt anvendes på denne måde.
Det er vigtigt at påpege, at billedet skal tillade uindskrænket kopiering og redigering, samt kommerciel brug. --|EPO| 19. mar 2007 kl. 12:33 (CET)

---

Så har jeg set på teksten - jeg kunne godt se, hvad du mente. Du skal ikke være bleg for at vende tilbage (eller måske komme med egne ændringsforslag), hvis du stadig er utilfreds.

Din konto vil blive omdøbt

[rediger kildetekst]

17. mar 2015, 23:35 (CET)

19. apr 2015, 05:26 (CEST)